image-slide2
Dešavanja

Beograd prvi put domaćin SEETEST konferencije

Četvrtak, 27.09.2018

Sedma po redu SEETEST konferencija, posle Bukurešta i Sofije ove godine prvi put stavlja Srbiju na mapu zemalja gde se posvećuje pažnja kontroli kvaliteta softvera. Za domaće IT stručnjake priprema se preko 25 predavača iz 22 zemlje, ali i radionice iz oblasti istraživanja i prakse u vezi sa testiranjem i kvalitetom softvera.

Prema podacima ISTQB (International Software Testing Qualification Board) u svetu trenutno postoji preko 535.000 sertifikovanih testera u više od 120 zemalja koji poseduju standardizovane kvalifikacije i akreditacije za ovu oblast. Tržište testiranja softvera beleži stalni rast, u toku prošle godine povećano je za 14% i trenutno vredi preko 30 milijardi dolara. Preko 10.000 profesionalaca svakodnevno radi na testiranju sistemskih i aplikativnih softvera u ovom delu Evrope.

Ovog meseca počela je registracija za SEETEST2018 koja se krajem septembra održava u hotelu Crowne Plaza u Novom Beogradu. Super Early Bird kampanja važi do 28. februara. Pratite i iskoristite dalje mogućnosti popusta na rane prijave na zvaničnom sajtu konferencije.

Ova međunarodna konferencija ugostiće priznate predavače i jaka imena iz celog sveta, predstaviće teme autora čiji radovi će biti odabrani od strane programskog komiteta. Poput prethodnih godina, očekuje se preko 300 posetilaca iz regiona.

SEETEST može biti odlična prilika domaćim testerima da se upoznaju sa novim trendovima, da se prijave kao posetioci ili predavači, predstave svoj rad, prošire mrežu, podrže i uključe se u međunardonu mrežu softver testera.

Pored zvaničnog programa (27-28. septembra), konferenciji će prethoditi jedan dan posvećen kursevima (26. septembar), na kojima će polaznici imati mogućnost da rade praktično u malim grupama.

Kako je bilo na prethodnih šest konferencija možete pogledati na sajtu ili YouTube kanalu. Sve dodatne informacije dostupne su i putem mejla info@seetest.org ili seetest@seetb.org. Organizatori su SEETB (South East European Testing Board) i Quality House iz Novog Sada.


(3 osobe su glasale, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška