Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2020
Dešavanja

Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2020

Četvrtak, 12.03.2020

Tradicionalno, trinaestu godinu za redom, Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd, organizuje manifestaciju pod nazivom  Beogradski dani inženjera  – EBEC Beograd 2020 od 12. do 16. marta.

Ove godine na Mašinskom fakultetu održaće se lokalna runda Evropskog BEST inženjerskog takmičenja, a najbolje plasirani učesnici imaće mogućnost da svoja znanja, ideje i veštine pokažu i testiraju i u regionalnoj i finalnoj takmičarskoj rundi. Takmičenje je namenjeno studentima tehničko-tehnoloških i prirodno matematičkih fakulteta.

Obuhvata dve kategorije:
  1. Timski dizajn - kategorija u kojoj se zahteva da se od ponuđenog materijala, kroz timski rad, projektuju i konstruišu prototipi zadate namene.
  2. Studija slučaja - gde se od učesnika očekuje da poslovni problem reše koristeći znanja iz oblasti inženjerstva i menadžmenta.

Beograd će ove godine biti domaćin i onim učesnicima koji će se plasirati u regionalnu rundu, dok će se finalna runda održati u Varšavi.

Pored lokalne runde takmičenja, na danima projekta, za sve zainteresovane biće održane radionice za usavršavanje ličnih veština, dok će Sajam inovacija  budućim mladim inženjerima pružiti priliku da prikažu svoje inovativne projekte.

Cilj Beogradskih dana inženjera je da studentima pruži šansu da pokažu svoja znanja i sposobnosti, da ih podstaknu da naprave prve korake u svetu inženjerskih problema, i kroz rešavanje zadataka razviju svoj timski duh, kreativnost i snalažljivost.

„Današnje vreme i poslovno okruženje zahteva od nas konstantno napredovanje i usavršavanje –  kako stručnih veština, tako i širenje znanja van zamišljenih granica oblasti kojom se bavimo. Cilj koji smo postavili jeste da ovaj projekat otvori vrata studentima ka novim izazovima, pruži priliku da savladaju nove veštine i podstakne njihovu želju za daljim radom na sebi.“ ,kaže Dimitrije Đorđević, Glavni organizator projekta.

Prijave za učešće na Beogradskim danima inženjera otvaraju se 24. februara. Više informacija o projektu, kao i samim prijavama, možete pronaći na stranici ebec.best.rs. 


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 1)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška