Besplatna IoT škola u Novom Sadu
Dešavanja

Besplatna IoT škola u Novom Sadu

Kompanija Execom organizuje besplatnu IoT školu u periodu od 1. do 10. novembra u Startit Centru Novi Sad.

Kako se sektor IoT-a ubrzano razvija (prognoze su da će do 2020. godine biti povezano preko 25 milijardi uređaja), potreba za stručnjacima u ovoj oblasti neprestano raste, te kompanija Execom organizuje niz predavanja na kojima će polaznici moći da čuju više o aktuelnim temama iz ove oblasti poput automatizacije kuća, sistema pametne brave, IoT rovera, pametnog grada i drugo.

Predavač će biti Milan Savić, koji u ovoj oblasti ima preko 5 godina iskustva. On je Team Lead i Software Architect u Execom-u, ali voli da istakne kako on sebe vidi kao inženjera i programera jer uživa u rešavanju problema.

Predavanja će se održati 1, 3, 6, 8. i 10. novembra, a polaznici će biti podeljeni po grupama, pri čemu će svaka imati svoju temu koju će na kraju predstaviti. Samo učešće u školi je besplatno i za odslušan kurs biće dodeljeni sertifikati, ali je broj polaznika ograničen.

Budući polaznici moraju poznavati osnove C/C++ i Python programiranja, a poželjno je da poznaju Linux i imaju iskustvo u radu sa Arduino ili Raspberry Pi.

Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite rešenje kvalifikacionog zadataka najkasnije do 20. oktobra na careers@execom.eu. Možete poslati i svoje ideje za oblasti o kojima biste voleli da saznate nešto više u IoT školi, a najbolje među njima biće uvrštene u program.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 1)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška