Besplatne JavaScript radionice
Dešavanja

Besplatne JavaScript radionice

Subota, 19.03.2016

Ovog meseca započinje serijal besplatnih JavaScript radionica koji će trajati tri subote, počevši od 19. marta.

Radionice su namenjene onima koji već imaju iskustva sa drugim programskim jezicima, a sada žele da nauče JavaScript, kao i onima koji su upoznati sa osnovama ovog programskog jezika i žele da unaprede svoje znanje.

JavaScript Saturdays je serija besplatnih radionica koju je pokrenuo Humanity kao deo svog projekta Knowledge Lab u saradnji sa organizacijom Spacevent. Ovo je prvi u nizu programa koji će se naći u okviru Knowledge Lab-a, koji je nastao sa idejom prenošenja i razmene znanje u različitim segmentima IT-a.

Kroz ovaj program učesnici će se uz menotrsku podršku upoznati sa JavaScript jezikom i njegovom praktičnom primenom.

Program je koncipiran tako da se svake subote (počev od 19. marta pa do 2. aprila) prođu svi neophodni koraci za kompletnu izradu aplikacije praćenu testovima i dokumentacijom.

Prvi vikend (19.mart) biće posvećen planiranju izrade aplikacije, upoznavanju sa alatima kao i postavci rešenja. Drugi vikend (26. mart) namenjen je za izradu SPA (Single Page Application) rešenja u Test Driven Development maniru, kao i izradi dokumentacije.

U trećoj i poslednjoj suboti u ciklusu (2.april), fokus će biti na testiranju rešenja, pripremi koda za produkcijsku upotrebu kao i integraciji alata za praćenje grešaka u izvršavanju.

Tokom kursa napraviće se i osvrt na neka od CI rešenja koja se mogu koristiti pri izradi JavaScript aplikacija, kao i na CDN i njegov značaj za isporuku sadržaja u produkcijskim okruženjima.

Na ovaj način, tokom tri vikenda, polaznici uče čitav proces stvaranja klijentske aplikacije u JavaScript jeziku i prave projekat koji je spreman za produkcijsku primenu. Pored ovoga korisnici će biti upoznati i sa alatima za praćenje rada aplikacija u izvršnim okruženjima.

Tokom tri subote zaposleni u Humanity-u će se potruditi da svoja znanja i iskustva prenesu polaznicima. U sastavu mentorskog tima nalaze se:

Jelena Nikolić, Front-End Developer

Ivan Nikitović, Senior Developer

Vladimir Vujošević, Senior Front-End Developer

Aleksandar Mićović, Product Owner

Nikola Pavlović, Front-End Developer

Ako ti sve ovo zvuči zanimljivo i izazovno, prijavi se za učešće do 11. marta popunjavanjem formulara koji se nalazi ovde http://bit.ly/1QjOaKO.

JS Saturdays će se dešavati 19, 26. marta i 2. aprila u prostorijama Humanity-a u Kneginje Zorke 25-27.

Za sva pitanja možete pisati na knowledgelab@humanity.com, a aktivnosti vezane za radionicu pratiti na https://www.facebook.com/shiftplanningsrbija ili https://www.facebook.com/spacevent.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 2)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška