Besplatne radionice o planiranju karijere u IT-ju
Dešavanja

Besplatne radionice o planiranju karijere u IT-ju

Petak, 13.05.2016 u 12:00

Kompanija Humanity nastavlja sa Knowledge Lab projektom, ovoga puta kroz besplatnu radionicu posvećenu planiranju karijere, sastavljanju biografije i najboljoj pripremi za intervju za posao u IT industriji.

Četvoročasovna radionica će biti održana u saradnji sa Startit-om 13. maja u 12 časova u Startit Centar i "reprizno" 14. maja u 11 časova u Humanity prostorijama. Radionica je namenjena svim grupama zaposlenih, kako onima koji su tek kročili u poslovne vode, tako i onima koji razmišljaju o promeni karijere nakon nekoliko godina iskustva, ali svakako i studentima koji se tek pripremaju za prve intervjue za posao.

Prijave za ovu besplatnu radionicu se vrše putem forme na linku http://goo.gl/forms/oA7AKDIvj3 do četvrtka,  12. maja u 12 časova, a odabrani polaznici biće kontaktirani u četvrtak do kraja dana. Eventualna pitanja možete slati i na email adresu knowledgelab@humanity.com.

Članovi HR tima iz Humanity, Dijana Oklobdžija i Miljana Šundić pre svega će se pozabaviti planiranjem karijere i očekivanjima koja imaju zaposleni. Humanity inženjeri koji će učestvovati u radionici pričaće o tome kakav je njihov pogled na zaposlenje i dosadašnje iskustvo koje imaju kao i sličnosti ili razlike u odnosu na njihova očekivanja pri zaposlenju. Nakon toga, počinje CV radionica u kojoj će polaznici saznati više o pripremi biografije i stvarima na koje je potrebno obratiti pažnju - šta je potrebno istaći, šta je poželjno izostaviti i kojim se ključnim smernicama voditi. Konačno, u finalnom delu radionice obrađuje se tema intervjua za posao kroz simulaciju dolaska na razgovor u kompaniju, pitanja i odgovore i najbolje primere iz prakse.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška