image-slide2
Dešavanja

Besplatni Spring okvir (framework) kurs za Java programere

Četvrtak, 09.07.2015

Kompanija Pamet d.o.o. u saradnji sa Matematičkim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizuje Spring okvir (framework) kurs u periodu od četvrtka 9. jula do srede 15. jula, u prostorijama firme Pamet d.o.o. u Beogradu (Milentija Popovića 9, Beograd).

Kurs je intenzivnog tipa, radiće se svakog radnog dana od 9:00 do 17:00 časova, i namenjen je studentima završne godine osnovnih studija, studentima master studija, diplomcima, i svima ostalima koji žele da prošire svoje znanje u Java programiranju.

Nakon uspešnog završetka kursa polaznici će steći opšta znanja o konceptima Spring okvira za programski jezik Java, sa posebnim fokusom na Spring MVC modul, koji će im omogućiti da samostalno razvijaju robustne veb aplikacije.

Predavači su Miloš Stanković i Darko Živanović, programeri u firmi Pamet d.o.o. sa višegodišnjim iskustvom u  razvoju Java veb aplikacija i radu sa Spring tehnologijama, a ujedno i studenti doktorskih studija na odseku Informatika, Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

“Najvažnija stvar za karijeru programera jeste kontinualno učenje novih veština. Treba uvek da se zapitate - šta ste novo naucili ove nedelje? I ako je odgovor negativan, ispravite to sledeće nedelje”,  kaže nam Boris Zolotarev, generalni menadžer Pamet d.o.o. Takođe, Boris navodi da će kandidati koji se prijave na Spring kurs biti upisani u internu bazu potencijalnih kandidata za posao u firmi Pamet ukoliko se potreba za takvim profilom otvori.

Učešće na kursu je besplatno, ali je broj mesta ograničen. Možete se prijaviti na veb stranici kompanije Pamet.

 


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 4)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška