image-slide2
Dešavanja

BEST Beograd otvara vrata za nove članove

Četvrtak, 06.06.2019 u 18:00

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd otvara vrata za nove članove. Ukoliko želite da razvijete nove veštine i sposobnosti, da proširite svoju zonu komfora, da volontirate na zanimljivim projektima, družite se, putujete i upoznajete nove ljude i kulture širom Evrope - pridružite se! Prezentacija organizacije će se održati 06. juna u 18:00 časova, na Mašinskom fakultetu.

BEST - Bord of European Students of Tehnology je neprofitna i apolitična evropska studentska organizacija koja trenutno broji 97 lokalnih BEST grupa u 34 zemlje Evrope. Organizacija postoji od 1989. godine i njen glavni cilj je da omogući povezivanje, komunikaciju i razmenu studenata tehnike iz svih delova Evrope. BEST Beograd jedna je od 3 lokalne BEST grupe u Srbiji i postoji od 2003. godine.

Ukoliko želite da saznate nešto više o BEST-u, pozvani ste na prezentaciju organizacije, a prijave su otvorene od 03. do 10. juna na sajtu organizacije. Pravo na članstvo u BEST-u Beograd imaju svi studenti tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta, kao i farmacije, koji se nalaze na Univerzitetu u Beogradu.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija