image-slide2
Dešavanja

BEST design WEEK 2018

Subota, 26.05.2018

Želiš da naučiš više o grafičkom i web dizajnu, a ne znaš odakle da počneš? BEST design WEEK se održava osmi put za redom od 26. maja do 2. juna na Fakultetu organizacionih nauka i sastoji se iz četiri radionice.

Na radionici Design Basic će studenti imati priliku da nauče osnove dizajna kroz rad u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.
Radionica Design Advanced je namenjena studentima koji su se susreli sa programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator i žele da unaprede postojeće znanje kroz primenu dizajna u praktičnim okolnostima.
Na radionici Web Design Basic će studenti imati priliku da steknu tehnička znanja - da nauče kako da naprave web sajt, koje tehnologije su potrebne za to, da se upoznaju sa osnovama HTML-a i CSS-a.
Radionica Web Design Advanced je namenjena studentima koji se bave grafičkim ili web dizajnom i imaju osnovno znanje korišćenja određenih programskih paketa (HTML, CSS). Radionica obuhvata i osnove web programiranja – JavaScripta, kako bi učesnici naučili kako da spoje dizajn sa programiranjem i da učine svoj web sajt dinamičnijim.

Seminar dizajna i brendiranja BEST design WEEK ti pruža mogućnost da kroz nedelju dana interaktivnih radionica i predavanja savladaš osnove grafičnog i web dizajna, kao i da unaprediš postojeće znanje na advanced radionicama.

Radionice su besplatne, a broj učesnika je ograničen. Prijavi se ovde.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija