image-slide2
Dešavanja

Bliži se još jedan Fintech hakaton...

Petak, 18.05.2018

Societe Generale Banka, Mastercard® i ICT Hub organizuju treći po redu FinTech Hakaton, a tema je ovoga puta "Digitalizacija plastike", ili traganje za rešenjima koja mogu dodatno da unaprede digitalno iskustvo korisnika platnih kartica u Srbiji. Hakaton će se održati od 18. do 20. maja, u ICT Hubu.

Znate šta je hakaton

To je prilika da sa svojim timom u roku od 48h pokušate da kreirate inovativno softversko rešenje u vidu web ili mobilne aplikacije, na neku od zadatih tema iz FinTech oblasti. Ekspertiza iz oblasti bankarstva i finansija nije neophodna, ali je ključno da tim objedinjuje znanja i veštine iz IT-a i dizajna, biznis razmišljanje, kreativnost i odlučnost da u zadatom vremenu odgovori na izazov.

Tokom hakatona, učesnicima su na raspolaganju vrhunski predavači i mentori iz oblasti bankarstva i finansija, ali i programiranja, dizajna, kao i priprema za javni nastup (prezentaciju).

Organizatori obezbeđuju uslove za neometan rad, kao i nagrade (ukupan novčani nagradni fond je 5.000€ neto za tri najbolja rešenja). Vaše je samo da budete kreativni i brzi.

Organizatori

U pitanju je treći FinTech Hakaton koji organizuju Societe Generale Banka i ICT Hub, koji već neko vreme zajedno rade na otvaranju Banke ka startap zajednici, približavanje tehnološkim startapima i njihovo osnaživanje. Ovog puta, saradnji se pridružila kompanija Mastercard®, sa svojim ogromnim iskustvom u vezi sa temom ovog Hakatona.

Za više informacija, klik na zvaničan sajt hakatona :)


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija