Blockchain Adria Belgrade Meetup
Dešavanja

Blockchain Adria Belgrade Meetup

Utorak, 08.05.2018 u 13h

COTRUGLI Alumni klub Srbija u saradnji sa Blockchain Adria, organizuje konferenciju pod nazivom Blockchain Adria Belgrade Meetup, koja se održava u utorak, 8. maja 2018. godine od 13h do 19h, u prostorijama COTRUGLI poslovne škole u Beogradu (Višegradska 27).

Cilj događaja je da približi i promoviše pojam,  značaj, potencijal i budući razvoj blockchain tehnologije kao i njenu primenu i mogući uticaj na svakodnevni život i biznis u 21. veku.

Konferencija se sastoji iz 3 panela: Blockchain tehnologija, Kriptovalute i ICO (Initial Coin Offering) primeri iz Srbije i regiona. Na Blockchain panelu će biti objašnjen pojam blockchain tehnologije, kako se ostvaruju traksakcije putem ove tehnologije, šta su to Smart ugovori itd. Drugi panel će razraditi tematiku kriptovaluta, koje sve valute postoje, šta podrazumeva rudarenje valuta, kakva je trenutna snaga pojedinih valuta i koja su predviđanja za njihov dalji razvoj. Na poslednjem panelu pričaće se o najboljim primerima ICO projekta iz prakse.

Govornici na konferenciji su istaknuti stručnjaci iz oblasti blockcahin-a. Do sada potvrđeni govornici su Siniša Krneta (Direktor, Beogradska berza), (CEO, ECD), Dražen Kapusta (Direktor, Tolar.io), Tadej Slapnik (Državni sekretar, Vlada Republike Slovenije), Nemanja Lazić (CDO, Trizma), Josip Maričević (CTO, Tolar.io) i Alex Migitko (COO, Game Credits).

Posetioci će takođe imati jedinstvenu priliku da vide i isprobaju aparat za kriptovalute, jedini aparat ovakve vrste u našoj zemlji, uz pomoć koga se mogu kupiti kriptovalute.

Kotizacija za konferenciju iznosi 30 evra. Možete se prijaviti na sledećem linku.  Broj mesta je ograničen.

Cotrugli Alumni klub Srbija je nepolitičko, nezavisno i neprofitno udruženje koje pruža platformu svojim članovima da se međusobno povezuju radi uspostavljanja poslovnih inicijativa, organizovanja i promocije edukativnih i društvenih okupljanja.

Blockchain Adria predstavlja centralno mesto u regionu za blockchain ekosistem. Organizatori su konferencije koja ima za cilj da objasni i promoviše blockchain tehnologije. Do sada su održane dve konferencije, u Rovinju i Zagrebu koje su skupile preko 400 učesnika. Sledeći Blockchain dogadjaji su planirani u Portorožu, Sofiji, Seulu, Singapuru, Tokiju i Dubaiu.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška