Brain Summit - AI & Cloud First Conference
Dešavanja

Brain Summit - AI & Cloud First Conference

Prvi internacionalni Brain Summit - AI & Cloud First Conference održaće se 19. i 20. maja 2020. godine u hotelu  Hyatt Regency u Beogradu. 

Ova dvodnevna tehnička konferencija se fokusira na teme: veštačke inteligencije, mašinskog učenja, tehnologije oblaka, ali i automatizacije biznis procesa, nacionalne strategije za razvoj veštačke inteligencije i komercijalizacije naučnih principa u domenu savremenih tehnologija.

Organizator događaja je neprofitno udruženje LazyBrain koje je u prethodne 3 godine organizovalo više edukacija i projekata usmerenih na povezivanje i osnaživanje zajednice u domenu veštačke inteligencije, mašinskog učenja, kao i nauke o podacima.

Na događaju će govoriti više od 30 govornika iz regiona i Evrope, a ovim putem pozivamo sve zainteresovane da podele svoje stručno znanje i da se prijave na otvoreni poziv za govornike: https://brainsummit.io/call-for-speakers/.

Na linku se nalaze i predložene oblasti (teme), kao i uslovi konkurisanja, proces evaluacije i izbora, zajedno sa benefitima koji očekuju sve govornike.

Zvanični jezik konferencije je engleski.

Misija Brain Summit-a se nadovezuje na misiju LazyBrain udruženja koje stoji iza njega, a to je da poveže sve ključne igrače koji će podeliti svoja iskustva i znanje u rešavanju nekih od najkompleksnijih problema sa kojima se biznisi, akademske i istraživačke institucije danas suočavaju. Očekivani broj delegata je 500.

Ukoliko želite da obezbedite sebi mesto na ovom događaju, posetite zvanični sajt ili veb prodajno mesto gde možete obaviti kupovinu. Trenutno su u opticaju “Blind Bird” karte.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.