image-slide2
Dešavanja

Brand New Engineers - od integrala do inženjera

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - EESTEC (Istek) već sedmu godinu za redom uspešno organizuje projekat Brand New Engineers - Od integrala do inženjera od 26. novembra do 4. decembra.


Zahvaljujući entuzijazmu prošlogodišnjih takmičara, sa ponosom najavljujemo drugi po redu BNE HAKATON- BITE OF A WEB koji se održava 3. i 4. decembra. Generalni pokrovitelj, kompanija ByteOut zadaje zadatak koji će tročlane ekipe rešavati 24 časa. Zadatak će biti poznat na sam dan takimčenja, tako da će vaša spremnost za rad u timu i rešavanja problema koje vas sutra čekaju u praksi biti na pravom testu.

Ove godine projekat je bogatiji za takmičenje Side Challenge - osmočasovno nadmetanje iz programiranja za pojedince na usko stručne teme u Javi. Takmičenje je pod pokroviteljstvom kompanije Mozzart, 26. novembra. Na ovom takmičenju možete pokazati vašu spremnost i organizovanost u zadatom vremenskom roku kao individualac.

Ideja projekta Brand New Engineers - Od integrala do inženjera jeste da zbliži studente sa kompanijama kroz vežbu i realne zadatke koje su potrebne kompanijama. Međutim, isto tako je i velika spona između profesora i studenata Elektrotehničkog fakulteta i upoznaje studente sa aktuelnim dostignućima i dešavanjima u svetu inženjeringa.

BNE16-01

Od 28. novembra do 2. decembra održaće se besplatan seminar sa svakodnevnim jednočasovnim predavanjima. Profesori sa Elektrotehničkog fakulteta i predstavnici kompanije Acumenics upoznaće slušaoce sa popularnim sadržajem i trendovima u oblasti inženjerstva. Teme predavanja će se oslanjati na oblasti informacionih tehnologija i modula Elektrotehničkog fakulteta (elektronika, telekomunikacije, energetika, signali i sistemi...).

Ulaz je slobodan za sve zainteresovane!

Prijave za BNE HAKATON- BITE OF A WEB su otvorene do 28. novembra, a za Side Challenge do 23. novembra.

Za sve informacije posetite sajt http://brandnewengineers.rs/, kao i  njihovu Facebook stranicu.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija