C3 konferencija
Dešavanja

C3 konferencija

U Beogradu se 22. januara organizuje C3 konferencija kojom započinje Globalna kampanja za razvoj Cloud veština. C3 konferencija je IT događaj za HR i biznis zajednicu a prva konferencija se organizuje u Beogradu a potom i u drugim gradovima kao što su Milano, Sao Paolo, Johanesburg, Singapur, Helsinki i drugima.

Zašto C3 konferencija u Beogradu?

Zapadni Balkan postaje jedan od najinteresantnijih regiona u svetu kada su u pitanju informacione tehnologije i njihov ubrzani razvoj. U našem regionu, Beograd prednjači kada je reč o broju zaposlenih u IT sektoru i broju inovativnih kompanija. U Beogradu, baš kao i drugim svetskim IT centrima, problem nedostatka zaposlenih sa adekvatnim veštinama je sve veći, posebno kada je reč o Cloud tehnologijama. Ovo je razlog zašto Globalna kampanja za razvoj Cloud veština počinje baš u našeg gradu a nastavlja se u 8 gradova širom planete.

Kome je događaj namenjen?

C3 konferencija je namenjena HR zajednici, top menadžmentu i profesionalcima iz različitih kompanija koji razmatraju uvođenje Cloud tehnologija sa investicionog, tehnološkog i ljudskog aspekta. Na konferenciji u Beogradu će govoriti međunarodni i domaći IT i HR
eksperti koji će podeliti primere dobre prakse kada je reč o uspešnom razvoju veština zaposlenih u IT sektoru.

O organizatorima

Konferenciju organizuje Semos Education u partnerstvu sa LLPA organizacijom i kompanijom Microsoft.

LLPA ili Leading Learning Partner Association (Vodeća asocijacija partnera za učenje), predstavlja grupu od 33 najveća IT trening centra u Evropi i šire. LLPA godišnje organizuje obuke za preko 500,000 ljudi. LLPA je globalno najveći trening partner kompanije Microsoft.

Semos Education je jedan od najvećih IT trening centara u regionu. U Srbiji svoje poslovanje obavlja od juna 2019. godine i zvanični je trening centar kompanija kao što su Microsoft, aws, Vmware, Cisco, Autodesk, Adobe, Unity i mnogih drugih. Semos Education je jedan od osnivača LLPA-a.

Prijavite se na vreme

Konferencija je besplatna i broj mesta je ograničen. Prijavu za C3 konferenciju se možete obaviti na internet stranici događaja do 18. januara 2020. godine. Za više informacija o C3 konferenciji, agendi, govornicima i slično posetite internet stranicu događaja na srpskom i engleskom jeziku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška