Case Study Show projekat
Dešavanja

Case Study Show projekat

Četvrtak, 04.03.2021

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade (European Students of Industrial Engineering and Management; Evropsko udruženje studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta) petnaesti put zaredom organizuje projekat ,,Case Study Show“ koji će se održati od 4. do 13. marta u malo drugačijoj atmosferi.

Prethodna godina je bila izazovna i neizvesna - promenio se ceo svet, a sa njim i način poslovanja. Online okruženje postalo je nova normalnost kojoj smo se svi prilagodili, pa tako i Case Study Show koji će održati na ovaj način. Događaj je edukativno-takmičarskog karaktera, usmeren na razvoj mnogobrojnih veština korisnih u poslovnom svetu. Takmičenje podrazumeva rešavanje studije slučaja u vidu problematične situacije sa kojima se susreću kompanije u svom poslovanju. Studente koji se budu istakli očekuje program prakse, treninga ili organizacije specijalnog događaja u kompaniji za koju su rešavali studiju slučaja.

Svečano otvaranje 4. marta pratiće tribina Show (Me) Business gde će kroz dinamičnu panel diskusiju predstavnici prestižnih kompanija imati priliku da učesnicima prikažu najaktuelnija dešavanja i način poslovanja u svojoj organizaciji.
Istog dana održaće se i Meet up na kom će učesnici moći da otkriju drugu stranu korporativnog sveta u neformalnoj atmosferi. Studenti će imati priliku da ostave svoj CV u online bazi i na taj način se povežu sa vodećim kompanijama.

Zatim, 6. i 7. marta se organizuje deo projekta pod nazivom Case Academy. Ugledni stručnjaci će održati radionice, treninge i predavanja studentima I, II i III godine koji do sada nisu imali iskustva u rešavanju studije slučaja. Kroz ovaj edukativni sadržaj učesnici će steći sva potrebna znanja i veštine za rešavanje problematičnih situacija u korporativnom svetu.

Nastavak Case Academy-e predstavlja Case Room, koji će se održati 10. i 11. marta. Timovi studenata imaju šansu da implementiraju stečeno znanje kroz rešavanje studije slučaja koju će zadati kompanije. Na raspolaganju imaju dvanaest sati za osmišljavanje ideje, nakon čega će uslediti prezentacije i proglašenje pobedničkog tima.

Uporedo sa Case Room-om, 10. i 11. marta se održava Business Case u kome učestvuju studenti završnih godina i master studija. Timovi vođeni znanjem, iskustvom i kreativnošću imaće priliku da tokom pet dana osmisle idejna rešenja za zadatu studiju slučaja. Pobednici ovog dela projekta će biti nagrađeni praksom u kompaniji za koju su rešavali poslovni problem.

Poslednji dan projekta, 12. mart, rezervisan je za Speed Dating.
Kroz kratke simulacije intervjua sa predstavnicima kompanija učesnici će imati priliku da u formalnoj atmosferi prikažu stečena znanja i iskustva. Nakon toga sledi svečano zatvaranje projekta.

Projekat Case Study Show je otvoren za sve studente Beogradskog Univerziteta.

Prijave za projekat traju od 5. do 18. februara, a više informacija i link ka prijavama možete pronaći na zvaničnom vebsajtu ESTIEM LG Belgrade, Facebook strani, ali i na Instagramu.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška