image-slide2
Dešavanja

Četiri dinamike agilnosti koje svaki Scrum Master i lider treba da zna

Utorak, 10.09.2019 u 18:00

Agile Serbia organizuje meetup u Startit Centru Beograd, u utorak, 10. septembra, sa početkom u 18:00 časova. Tema „Četiri dinamike agilnosti koje svaki Scrum Master i lider treba da zna”, će biti obrađena u saradnji sa Miljanom Bajićem, sertifikovanim Scrum trenerom i Agile stručnjakom iz SAD-a.

Miljan će sa učesnicima podeliti svoja iskustva iz prakse, kroz studiju slučaja — jedna kompanija je reorganizovala 1200 zaposlenih iz IT odeljenja u 118 Scrum i Kanban timova za manje od 12 meseci. Kroz ovaj primer posetioci će se upoznati sa problemima koji se najčešće sreću u praksi, kakav je bio njihov pristup i šta iz njega mogu da nauče. Takođe, koliko je Scrum Master u ovom procesu bitan i kakva je danas situacija što se Scrum Mastera tiče, odnosa kvantiteta i kvaliteta, kao i šta je to što odlikuje one vrhunske.

Meetup će biti organizovan na engleskom jeziku. Učesnici će imati priliku da čuju i pronađu dobru inspiraciju za sebe kroz studiju slučaja i mogućnost da sami pokrenu promene u svojoj organizaciji.

Šta ćete naučiti na ovom događaju?
  • Ključni aspekti holističke organizacione transformacije
  • Kakve su uloge u studiji slučaja igrali tim lideri, Scrum Masteri, Product Owneri i drugi faktori koji su uticali na promenu
  • Na koji se način posao mora i može transformisati

Meetup će voditi Miljan Bajić, sertifikovani Scrum trener od strane Scrum Alliance, jedan od malobrojnih Agile profesionalaca u svetu koji poseduje zvanje sertifikovanog enterprajz trenera (CEC), kao i CST. Miljan je kroz svoju praksu sarađivao sa kompanijama kojima je omogućavao da unaprede efikasnost kombinujući Lean filozofiju i agilan pristup. Iza sebe ima bogatu praksu na polju agilnih transformacija. Pored prakse, poseduje i bogato predavačko iskustvo sa Univerziteta Južni Mejn i Južni Nju Hempšir, na kojima predaje Agilno liderstvo i unapređenje procesa, kao i Organizacione promene. Redovni je učesnik i govornik na brojnim međunarodnim konferencijama i Agile događajima širom Evrope i Amerike.

Ovaj meetup je besplatan, ali zbog ograničenog broja mesta, neophodno je da se prijavite isključivo putem mail adresesara.milosavljevic@puzzlesoftware.rs. Više informacija o samom događaju možete da pronađete na sajtu Agile Srbija zajednice.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 1)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija