Četvrta Coding Serbia konferencija
Dešavanja

Četvrta Coding Serbia konferencija

Četvrtak, 16.05.2019

Konferencija Coding Serbia se ove godine održava 16. i 17. maja, u BIG CineStar bioskopu u Novom Sadu, dok će 15. maja biti održane dve praktične radionice. Ovaj događaj okuplja internacionalne i domaće IT stručnjake, koji će podeliti svoja znanja i iskustva sa posetiocima.

Tokom dva dana trajanja konferencije, prisutni će imati priliku da čuju 32 predavača, koji će pričati na sledeće teme: Agile development, UX/UI, Machine Learning, Blockchain, Distributed Systems, Data Science, Cloud, Mobile, AR/VR, IoT, Software Craftsmanship i mnoge druge.

Neki od govornika su: Stanislav Kandiakov (eBay — mobile.de), Odri Čeing (blockchaing — Blockchain analyst i cryptocurrency trader), Sergej Ribalkin (Alibaba Group, Moskva), Daron Jundem (Microsoft), Dejv Snouden (Cognitive Edge).

Praktične radionice predstavljaju ‚‚nulti” dan konferencije, te učesnike 15. maja u prostorijama Codecentric kompanije očekuju sledeće radionice:

  • Alexa skills development – Darko Mesaroš (AWS)
  • High-Performance teams – Ričard Kasperovski (autor, predavač, govornik i trener koji je fokusiran na timove sa visokim dometima)

Pored predavanja, učesnike očekuje i interaktivan i zanimljiv sadržaj kao što je retro gaming corner, žurka nakon prvog dana konferencije i mnoga druga iznenađenja.

Detaljniji raspored će biti objavljen na sajtu konferencije, a više informacija o kartama za konferenciju možete potražiti na ovom linku.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 3)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška