image-slide2
Dešavanja

Computer Graphics & Arts konferencija

Petak, 24.11.2017 u 12h

Značajna imena svetske i regionalne industrije vizuelnih efekata, animacije, gejminga, virtuelne realnosti i digitalne umetnosti okupiće se na Computer Graphics & Arts konferenciji (CGA Belgrade), 24. i 25. novembraMuzeju nauke i tehnike u Beogradu.
Sa ciljem da postane platforma za podršku razvoja profesionalne zajednice studija, frilensera, profesionalaca, studenata i obrazovnih institucija posvećenih razvoju kompjuterske grafike u Srbiji, konferenciju CGA Belgrade organizuju Film In SerbiaCrater VFX Training Center i portal VFX Serbia.

Bilo da želite da saznate kako nastaju holivduski hitovi kao što su „Doctor Strange“ i „Deadpool“ ili ruski blokbasteri poput filmova „Attraction“ i „Stalingrad“, ali i najpopularnije video igre na svetu poput „Assassin's Creed“, imaćete priliku da tokom dva dana iz prve ruke dobijete savete od predavača koji dolaze iz vodećih svetskih kompanija kao što su: Digic Pictures i Main Road|Post , kao i softverskih kuća: AutodeskFoundry i V-Ray Chaos Group.

Glavni program konferencije predstaviće visokokvalitetne, inovativne i tehnološki napredne projekte i njihove autore, a uz to će otvoriti i prostor za diskusiju, upoznavanje sa alatima, tehničkim predispozicijama i trendovima razvoja sektora na globalnom nivou.

Konferenciju će pratiti i panel diskusije na kojima će se uz razmenu iskustava govoriti i o razvoju projekata virtuelne realnosti, kao i dosadašnjem razvoju industrije, ljudskih resursa i obrazovanja u ovoj oblasti u Srbiji. U okviru pratećeg programa, posetioci će moći da istraže interaktivne instalacije virtuelne realnosti, učestvuju u besplatnim profesionalnim radionicama softvera Arnold i Maya.

Ulaz na konferenciju je besplatan uz obaveznu prethodnu registraciju.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija