Content Insights – priča o startup-u sa globalnim ambicijama
Dešavanja

Content Insights – priča o startup-u sa globalnim ambicijama

Sreda, 24.04.2019 u 18:00

Nakon uspešne inicijative MarTech Challenge koju je pokrenula Direct Media United Solutions, na redu je drugi susret koji će se održati u sredu, 24. aprila, u ICT Hub-u Playground u Beogradu, sa početkom u 18:00 časova.

Direct Media United Solutions je pokrenula ovu inicijativu kako bi na jednom mestu okupila marketinške profesionalce, nove tehnologije i inovativne preduzetnike. Drugi MarTech meetup će biti savršena prilika da se predstavi Content Insights – domaći startup koji razvija alat za web analitiku, kao i procenu i merenje učinka samog online sadržaja.

Suosnivač i izvršni direktor – Dejan Nikolić, ispričaće nam kako izgleda preduzetnički put kojim je krenuo kako bi dao novi život online novinarstvu, svestan da su novinari i kreatori sadržaja često primorani da jure klikove, umesto da jure priče i vesti koje bi pomogle boljem informisanju. Tim koji stoji iza Content Insights je u razvoju svog posla otišao i korak dalje, zbog toga što mediji nisu ostali jedino tržište, već su na osnovu analize potreba svojih korisnika shvatili da njihovo rešenje ima i širu primenu, te su tako mogli da se vežu i za native advertising, cultural conversation mapping, premier advertising i mnoge druge marketing niše pomoću kojih su mogli da odgovore na zahteve klijenata i iz drugih industrija.

Ovaj meetup je osmišljen kao tačka susreta profesionalaca  i predstavnika startapa zainteresovanih za ovu temu, sa ciljem da jedni druge osnaže i motivišu. Upravo zbog toga će Dejanova inspirativna priča o tome kako je od kvalitetnog proizvoda došao do skalabilnog i profitbilnog biznisa sa globalnim ambicijama, pružiti odličan uvod u diskusiju i razmenu iskustava među prisutnima.

Na ovo besplatno predavanje se možete prijaviti putem sledećeg linka.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.



Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška