Crossover Swift/iOS jedrenje

Crossover Swift/iOS jedrenje

O spajanju jedrenja i učenja priča se ovog petka, 08. februara, u beogradskoj Crossover učionici, sa početkom u 18:30.

U septembru 2018. godine održana je uzbudljiva avantura jedrenja i kompletne obuke zvaničnog Apple kursa: Uvod u Swift 4. Za ovu godinu, planirano je nekoliko ovakivih "boatcamp bootcamp" treninga na jedrilici.

Ideja je da se promoviše moderan stil života digitalnih nomada, pomeranje granica efikasnosti rada sa udaljenih lokacija i unapređenje motivacije programera. Na ovom meetup-u, čućete plan za jedrenje u aprilu, kao i planove za sledeća jedrenja i boatcamp obuke. Videćete slike i mesta sa prethodnih jedrenja, u kratkim crtama čuti nešto i o samom jedrenju.

"Grand Opening Event" za sezonu 2019 i to će biti jedrenje od 18. do 25. aprila 2019-e, čiju će posadu činiti polaznici koji su u Crossover-u završili obuku tokom prethodnih godina i sada rade kao Swift/iOS programeri. Ova grupa je već praktično puna.

Cela nedelja jedrenja je obojena Swift-om, kao glavnom temom. Predavanja će biti o dizajnu paterna u izradi Swift aplikacija, a polaznici neće prekidati rad na svojim aktualnim projektima, jer će biti obezbeđeni svi uslovi za rad: struja, internet, stručna podrška Swift trenera.

Prisustvo na meetup-u je besplatno, a prijave je neophodno izvršiti putem linka.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija