image-slide2
Dešavanja

Da li je tehnička pozadina potrebna da bi se vodio tim?

Četvrtak, 03.10.2019 u 18:00

Panel diskusija Game of Teams: Da li je tehnička pozadina potrebna da bi se vodio tim”, održava se u Startit Centru Novi Sad, u četvrtak, 03. oktobra. Početak panela je zakazan za 18:00 časova.

U okviru ovog panela prisutni će imati priliku da čuju iskustva i znanja od osoba koje imaju dugogodišnje iskustvo i koje se na različite načine bave vođenjem timova, razvojem liderskih veština, kao i radom sa i unutar IT kompanija.

Dodatna vrednost ovog događaja za sve učesnike biće i tzv. okrugli stolovi” gde će prisutni imati mogućnost da, na ovaj specifičan način, upoznaju učesnike, popričaju direktno sa njima i pitaju ih sve što ih zanima kada je u pitanju rad sa timovima, uloga tim lidera i veštine koje lider treba da poseduje.

Ovaj događaj biće organizovan u tri bloka i to:
  • I deo: Panel diskusija

Moderator: Danijela Lalić

Panelisti: Mirjana Trobok (Delivery Manager u kompaniji Levi9), Nikola Živković (Team Lead i Scrum Master u kompaniji VegaIT Sourcing), Vladimir Kelava (Team Lead u kompaniji Schneider Electric DMS LLC) i Josip Bošnjaković (vlasnik i trener u kompaniji BRIDGE Communications).

  • II deo: Okrugli stolovi

Učesnici: Mirjana Trobok (Delivery Manager u kompaniji Levi9), Nikola Živković (Team Lead i Scrum Master u kompaniji VegaIT Sourcing), Vladimir Kelava (Team Lead u kompaniji Schneider Electric DMS LLC), Josip Bošnjaković (vlasnik i trener u kompaniji BRIDGE Communications)

  • III deo: Networking

Dobrodošli su svi koji vode timove ili organizacije, projekt menadžeri, HR-ovi, Scrum Masteri, Agile Coach-evi, oni koji razmišljaju o tome da jednog dana vode tim, da pokrenu svoju kompaniju, kao i svi koji vole da razmenjuju iskustva i znanja.

Učesnici panela:

Mirjana Trobok radi kao Department Manager jednog od odeljenja Delivery Managera unutar kompanije Levi9. Duboko veruje da je uloga lidera da stvori sigurno i produktivno okruženje gde eksperti mogu da pokažu najbolju verziju sebe i da se konstantno razvijaju. Ponosna je na svaki napredak članova svojih timova i ubeđena je da jedino zajedničkim snagama mogu da se postignu veliki rezultati.

Nikola Živković je softverski inženjer sa preko 10 godina iskustva u industriji. Osnovne i master studije Elektrotehnike i Računarstva je završio na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 2011. Za vreme studiranja već je radio za nekoliko kompanija, a danas radi na poziciji tim lidera u kompaniji Vega IT Sourcing. Radio je kako na velikim dugoročnim projektima, tako i na manjim veb rešenjima i data science problemima. Pored toga, izdao je nekoliko e-kurseva za izdavačku kuću Packt i aktivan je predavač na meetup-ima, konferencijama i kao gost na Fakultetu tehničkih nauka. Možete ga pratiti na blogu Rubik’s Code (rubikscode.net).

Josip Bošnjaković se razvojem ljudi i organizacija bavi poslednjih 15 godina kao trener i konsultant. U dosadašnjem iskustvu je dizajnirao i vodio više projekata raznih trening programa kroz preko 400 dana treninga u Srbiji, Crnoj Gori, Češkoj republici, Sloveniji i drugim zemljama. Jedna od oblasti ekspertize su mu treninzi i obuke tranzicije sa ekspertskih na menadžerske pozicije. Osnivač i direktor kompanije BRIDGE Communications.

Vladimir Kelava ima više od 10 godina radnog iskustva, od toga 7 godina u Agile okruženju. Poseduje software development technical background, četiri godina iskustva u ulozi Scrum Mastera, tri godine iskustva kao Team Lead i dve godine primene Management 3.0 alata i mindset-a. Od 2019. zvaničan predavač u okviru Management 3.0 organizacije. Danas radi u Schneider Electric DMS NS kompaniji na poziciji Team Lead-a u timu koji radi na razvoju SCADAe nove generacije.

Prisustvo na panelu je besplatno, uz obaveznu prijavu putem linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija