Da li je tehnička pozadina potrebna da bi se vodio tim?
Dešavanja

Da li je tehnička pozadina potrebna da bi se vodio tim?

Četvrtak, 03.10.2019 u 18:00

Panel diskusija Game of Teams: Da li je tehnička pozadina potrebna da bi se vodio tim”, održava se u Startit Centru Novi Sad, u četvrtak, 03. oktobra. Početak panela je zakazan za 18:00 časova.

U okviru ovog panela prisutni će imati priliku da čuju iskustva i znanja od osoba koje imaju dugogodišnje iskustvo i koje se na različite načine bave vođenjem timova, razvojem liderskih veština, kao i radom sa i unutar IT kompanija.

Dodatna vrednost ovog događaja za sve učesnike biće i tzv. okrugli stolovi” gde će prisutni imati mogućnost da, na ovaj specifičan način, upoznaju učesnike, popričaju direktno sa njima i pitaju ih sve što ih zanima kada je u pitanju rad sa timovima, uloga tim lidera i veštine koje lider treba da poseduje.

Ovaj događaj biće organizovan u tri bloka i to:
  • I deo: Panel diskusija

Moderator: Danijela Lalić

Panelisti: Mirjana Trobok (Delivery Manager u kompaniji Levi9), Nikola Živković (Team Lead i Scrum Master u kompaniji VegaIT Sourcing), Vladimir Kelava (Team Lead u kompaniji Schneider Electric DMS LLC) i Josip Bošnjaković (vlasnik i trener u kompaniji BRIDGE Communications).

  • II deo: Okrugli stolovi

Učesnici: Mirjana Trobok (Delivery Manager u kompaniji Levi9), Nikola Živković (Team Lead i Scrum Master u kompaniji VegaIT Sourcing), Vladimir Kelava (Team Lead u kompaniji Schneider Electric DMS LLC), Josip Bošnjaković (vlasnik i trener u kompaniji BRIDGE Communications)

  • III deo: Networking

Dobrodošli su svi koji vode timove ili organizacije, projekt menadžeri, HR-ovi, Scrum Masteri, Agile Coach-evi, oni koji razmišljaju o tome da jednog dana vode tim, da pokrenu svoju kompaniju, kao i svi koji vole da razmenjuju iskustva i znanja.

Učesnici panela:

Mirjana Trobok radi kao Department Manager jednog od odeljenja Delivery Managera unutar kompanije Levi9. Duboko veruje da je uloga lidera da stvori sigurno i produktivno okruženje gde eksperti mogu da pokažu najbolju verziju sebe i da se konstantno razvijaju. Ponosna je na svaki napredak članova svojih timova i ubeđena je da jedino zajedničkim snagama mogu da se postignu veliki rezultati.

Nikola Živković je softverski inženjer sa preko 10 godina iskustva u industriji. Osnovne i master studije Elektrotehnike i Računarstva je završio na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 2011. Za vreme studiranja već je radio za nekoliko kompanija, a danas radi na poziciji tim lidera u kompaniji Vega IT Sourcing. Radio je kako na velikim dugoročnim projektima, tako i na manjim veb rešenjima i data science problemima. Pored toga, izdao je nekoliko e-kurseva za izdavačku kuću Packt i aktivan je predavač na meetup-ima, konferencijama i kao gost na Fakultetu tehničkih nauka. Možete ga pratiti na blogu Rubik’s Code (rubikscode.net).

Josip Bošnjaković se razvojem ljudi i organizacija bavi poslednjih 15 godina kao trener i konsultant. U dosadašnjem iskustvu je dizajnirao i vodio više projekata raznih trening programa kroz preko 400 dana treninga u Srbiji, Crnoj Gori, Češkoj republici, Sloveniji i drugim zemljama. Jedna od oblasti ekspertize su mu treninzi i obuke tranzicije sa ekspertskih na menadžerske pozicije. Osnivač i direktor kompanije BRIDGE Communications.

Vladimir Kelava ima više od 10 godina radnog iskustva, od toga 7 godina u Agile okruženju. Poseduje software development technical background, četiri godina iskustva u ulozi Scrum Mastera, tri godine iskustva kao Team Lead i dve godine primene Management 3.0 alata i mindset-a. Od 2019. zvaničan predavač u okviru Management 3.0 organizacije. Danas radi u Schneider Electric DMS NS kompaniji na poziciji Team Lead-a u timu koji radi na razvoju SCADAe nove generacije.

Prisustvo na panelu je besplatno, uz obaveznu prijavu putem linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška