DaFED#36

DaFED#36

U sredu, 2. septembra, u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (dr Zorana Đinđića bb,  Novi Sad), sa početkom u 18 časova održaće se 36. po redu DaFED meetup.

Teme ovog meetup-a su Angular 2.0 i React. O njima će govoriti Dušan Stanković, softver inženjer iz Embrokera  i Goran Gajić, full stack developer u Gambitu.

Dušan će pričati o Angularu, koji je možda jedan od najpoznatijih framework-a u moru JavaScript framework-a. S obzirom da je u prethodnih nekoliko godina web eksponencijalno evoluirao, javila se potreba za boljom i moćnijom alatkom koja će pratiti najnovije web standarde. Iako još uvek u alfa fazi, Angular 2.0 uskoro dolazi i obećava da će popuniti nedostatke njegovog prethodnika i zadovoljiti trenutne potrebe tržišta.

React je biblioteka za pravljenje korisničkih interfejsa napravljena od strane Facebook-a, a o njoj će govoriti Goran. React se koristi za pravljenje i ažuriranje kompleksnih korisničkih interfejsa i namena mu je da se koristi pored drugih popularnih biblioteka (npr. Backbone.js). U ovom predavanju ćete videti kako možete da probate da koristite React u vašim postojećim aplikacijama i sami vidite da li je React za vas ili ne.

DaFED je neprofitna organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju edukativnih događaja za IT zajednicu. Cilj svakog DaFED događaja je da se podstakne diskusija i razmena znanja između predavača i publike.

Prisustvovanje na ovom okupljanju je besplatno, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora neophodno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija