U sredu, 2. septembra, u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (dr Zorana Đinđića bb,  Novi Sad), sa početkom u 18 časova održaće se 36. po redu DaFED meetup.

Teme ovog meetup-a su Angular 2.0 i React. O njima će govoriti Dušan Stanković, softver inženjer iz Embrokera  i Goran Gajić, full stack developer u Gambitu.

Dušan će pričati o Angularu, koji je možda jedan od najpoznatijih framework-a u moru JavaScript framework-a. S obzirom da je u prethodnih nekoliko godina web eksponencijalno evoluirao, javila se potreba za boljom i moćnijom alatkom koja će pratiti najnovije web standarde. Iako još uvek u alfa fazi, Angular 2.0 uskoro dolazi i obećava da će popuniti nedostatke njegovog prethodnika i zadovoljiti trenutne potrebe tržišta.

React je biblioteka za pravljenje korisničkih interfejsa napravljena od strane Facebook-a, a o njoj će govoriti Goran. React se koristi za pravljenje i ažuriranje kompleksnih korisničkih interfejsa i namena mu je da se koristi pored drugih popularnih biblioteka (npr. Backbone.js). U ovom predavanju ćete videti kako možete da probate da koristite React u vašim postojećim aplikacijama i sami vidite da li je React za vas ili ne.

DaFED je neprofitna organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju edukativnih događaja za IT zajednicu. Cilj svakog DaFED događaja je da se podstakne diskusija i razmena znanja između predavača i publike.

Prisustvovanje na ovom okupljanju je besplatno, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora neophodno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška