image-slide2
Dešavanja

DaFED#37

Sreda, 07.10.2015 u 18:00

DaFED predavanje, 37. po redu, održaće se u sredu, 7. oktobra u 18 časova u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (dr Zorana Đinđića bb). Tema je Prototype – ultimativna dizajn specifikacija.

Predavač na DaFED #37 je Bojan Đuričić, freelancer koji se danju predstavlja kao UX dizajner, a noću oblači kostim developera i krišom kodira HTML/CSS/JS. Trenutno su mu u fokusu SPA interfejsi, SVG i animacije. Veruje u sharing i aktivno učestvovanje u open source zajednici.

"A zašto ne izgleda kao na mokapu?" - problem broj 1 između dizajnera i FE developera je komunikacija, naročito na većim projektima kada imamo timove i jednih i drugih. Rezultat je nekonzistentnost između dizajniranog i iskodiranog, razlika između očekivanog i implementiranog UX-a. Kako prevazići ovu večitu problematiku? Razmotrimo jedan zanimljiv prototyping framework koji upravo to pokušava.

Prisustvovanje DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Sponzori septembarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing i Eton Digital.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška