DaFED#38
Dešavanja

DaFED#38

Utorak, 03.11.2015 u 18:00

DaFED predavanje, 38. po redu, održaće se u utorak, 3. novembra u 18 časova, u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (dr Zorana Đinđića bb). Predavanje će biti na temu Company culture.

Predavači su Jasmina Nikolić (Jazillify, preduzetnica i osnivač) i Dušan Zamurović (Codecentric, IT operations manager).

Jasmina će pričati o Agilnoj organizacionoj kulturi. Svaka kompanija ima svoju ličnost i karakteristike, baš kao i pojedinci. Svaka ima jedinstvenu organizacionu kulturu koja se oseća u vazduhu, kao atmosfera, kao klima, i ima moć da utiče na ponašanja pojedinaca i rezultat njihovog rada. Kultura kompanije pak zavisi od istih tih pojedinaca na koje tako snažno utiče, može se meriti, može se menjati. Postavlja se međutim pitanje: postoji li “ona prava”.

Dušan će posetiocima približiti temu Building company culture – leading the change. Raditi u okruženju koje je awesome i čija kultura je cool je želja svakog od nas, hteli mi to da priznamo ili ne. Uticaj na tu kulturu imaju faktori koji nam se vrlo često čine nevažnim. Koji su to faktori? Ko je to – Kompanija? Šta je potrebno da bi se kultura gradila i menjala? Ova sesija ima za cilj da ponudi odgovore na ta i slična pitanja, obojene ličnim iskustvom stečenim u više domaćih i stranih kompanija.

Jasmina Nikolić se bavi agilnim organizacionim razvojem i integracijom poslovnih i razvojnih procesa u softverskoj i drugim industrijama. Sertifikovani je Scrum Master, Scrum Product Owner, Scrum Professional, profesionalni Kanban Coach i Open Space fasilitator. Svetski je pionir u prenošenju agilnih metoda u obrazovanje. Zamenik je predsednika Stručnog tima za reformu visokog obrazovanja Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Predaje na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Dušan Zamurović iz Codecentrica je počeo sa završenim IT fakultetom – kao junior programer. Bio je team lead, a sada je IT operations manager. Ponekad se meša i u marketing, logistiku i HR, mada kako on kaže “možda ne bi trebalo”. Programiranje mu je i dalje omiljeno od svega nabrojanog.

Prisustvovanje predavanju je besplatno, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška