DaFED#40
Dešavanja

DaFED#40

Sreda, 03.02.2016 u 18:00

U sredu, 3. februara, sa početkom u 18 časova, održaće se 40. po redu DaFED okupljanje. Predavanja na temu Accessibillity & Client Experience Design održaće se u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, dr Zorana Đinđića bb.

Predavači na ovom okupljanju biće:

  • Tomaš Tot (Upwork) – back-end programer, dokumentarni fotograf i frontend arhitekta. Iz Subotice. Bez LinkedIn-a. Flappy Bird score 566.
  • Marko Dugonjić (Creative Nights, Smashing Magazine) – dizajner, developer, predavač i autor iz Velike Gorice. Kao kreativni i UX direktor studija Creative Nights poboljšava korisničko iskustvo za lokalne i međunarodne klijente. Pokrenuo je Typetester, urednik je u Smashing Magazine, suautor Smashing Book #4 i predavač o temama iz područja web tipografije i korisničkog iskustva.

Teme predavanja:

Accessibillity ABC: critical thinking – Tamaš Tot

Ukoliko imate nedoumice da li je vašem markup-u potreban Schema.org; ako niste sigurni kako da pravilno primenite WAI-ARIA i u čemu se on razlikuje od WCAG 2.0; ako vas interesuje sprega između UX, performanse i accessibillity-ja i zašto je ovo goruća tema danas, onda je ovo predavanje za vas.

Client Experience Design – Marko Dugonjić

Za oblikovanje uspešnog korisničkog iskustva potrebno je osim uključivanja korisnika razumeti potrebe i poslovne ciljeve klijenta, a najveći izazov je pronaći zlatnu sredinu između te dve naizgled suprotstavljene grupe. Saznajte kako poboljšati proces od prodaje do realizacije i uspešnije sarađivati sa klijentima.

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno svoje prisustvo potvrditi na zvaničnom sajtu organizacije.

Više Informacija o DaFED-u nalazi se na zvaničnoj Facebook grupi, Twitteru i fan stranici.

Sponzori februarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing i Eton Digital.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška