DaFED#46 će se održati u sredu, 03. avgusta 2016. sa početkom u 18h. Predavanja na temu PHP će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

Predavači na DaFED#46 su:

Nenad Lukić - (FSD) - je arhitekta koji se bavi razvojem web aplikacija. Bavim se programiranjem 11 godina, a PHP-om 9. Timski igrač, voli čist kod i koristi PSR-2 standarde kodiranja.

Nebojša Kamber - (Infostud 3 d.o.o.) - je senior PHP programer kompanije Infostud. 3+ godine bio ispod haube sajta polovniautomobili.com.

Teme predavanja:

PHP Middleware i njegova upotreba, Nenad Lukić

  • Predavanje će obuhvatiti osnovne koncepte kreiranja middleware-a u aplikaciji i obrada middleware-a kao deo ciklusa izvršavanja. Primeri i upotreba middleware-a u aplikacijama.

PHP i MongoDB iz prve ruke, Nebojša Kamber

  • Iskustva iz trogodišnjeg rada sa MongoDB bazom na sajtovima Infostud grupe. Akcenat na PHP drajveru. Prednosti, mane i razlike u novim verzijama.

Sponzori avgustovskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing, Eton Digital.

Prijavite se na DaFED#46

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.
Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

Vidimo se, DaFEDsi! :)


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 2)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška