DaFED#47
Dešavanja

DaFED#47

Sreda, 07.09.2016 u 18:00

DaFED#47 će se održati u sredu, 07. septembra 2016. sa početkom u 18 časova. Predavanja na temu Virtuelne realnosti će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

Predavači na DaFED#47 su:

Vitomir Jevremović - (Digital Mind) - vlasnik i osnivač kompanije Digital Mind koja se bavi primenom interaktivnih i digitalnih tehnologija u kulturi, edukaciji,  zabavnoj industriji i marketingu. Učestvovao je na realizaciji brojnih projekata u oblasti produkcije digitalnih sadržaja kako u kulturi,  tako i u video i softverskoj industriji. Autor je projekata kao što su Virtual Reality muzej Nikole Tesle, Virtuelni muzej Zorana Đinđića, vodio projekat kreiranja prvog 3D animiranog filma o kikindskom  mamutu i otvaranja prvog 3D bioskopa u Srbiji u kikindskom muzeju. Autor je softverske platforme ArcheoPack, kao i jedne od najvernijih simulacija flipera - SlamIt Pinball. Dobitnik brojnih priznanja za doprinos razvoju digitalnih tehnologija.

Nebojša Zaklan - (Case 3D) - art director i partner Case 3D kreativnog studija iz Novog Sada. Preko 15 godina u arhitektonskoj vizualizaciji i oblasti marketinga u arhitekturi i nekretninama. Jedan od pionira u Srbiji u ovom polju.

Teme predavanja:

Virtuelna Realnost uzvraća udarac, Vitomir Jevremović

  • Ova godina označila je početak novog doba digitalne civilizacije. Dolazak Virtuelne Realnosti, koju čekamo već trideset godina, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Sada kada možemo napipati budućnost, hajde da popričamo o utiscima, upotrebi, problemima, izradi sadržaja, promeni pristupa u komunikaciji, kao i o novim platformama koje nas očekuju već iduće godine.

Upotreba VR tehnologija u real estate-u, Nebojša Zaklan

  • Kako virtuelna realnost menja pogled na prodaju i kupovinu nekretnina sada i u budućnosti. Saznajte kako možete kupiti svoj budući životni prostor, a da se ne pomerite iz svoje sofe.

Sponzori septembarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing, Eton Digital.

Prijavite se na DaFED#47

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

Vidimo se, DaFEDsi! :)


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 4)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška