DaFED#51
Dešavanja

DaFED#51

Sreda, 28.02.2018 u 18:00

Na prvom DaFED meetupu u ovoj godini, a 51. po redu, predavanje će održati Hari Roberts, Google Developer Expert, na temu brzine veb aplikacija! Da podsetimo, Hari je pre par godina predavao na 27. DaFED meetupu i to je po oceni mnogih posetilaca bilo jedno od najboljih predavanja koje je organizacija DaFED organizovala tokom svojih 5 i po godina postojanja. Video snimak Harijevog predavanja na DaFED meetupu iz 2014. godine možete pogledati na zvaničnom YouTube kanalu organizacije DaFED, a za ovo sledeće vas pozivamo da dođete u sredu, 28. februara u 18:00 u Amfiteatar centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu i  poslušate Harija uživo, a nakon toga i da ga lično upoznate na DaFTERu!

O predavaču:

Hari Roberts, Google Developer Ekspert, dolazi iz Velike Britanije, a njegova lista klijenata uključuje Google, Unilever i Ujedinjene nacije. Nagrađivani je konsultant za front-end arhitekturu, koji pomaže organizacijama i timovima širom planete da planiraju, grade i održavaju korisničke interfejse. Hari piše o temama arhitekture CSS-a, performansi i skalabilnosti na csswizardry.com, razvija i održava moćni CSS frejmovork Inuit.css, autor je CSS smernica (CSS Guidelines) i član je Ekspertskog Panela jednog od najpoznatijih časopisa posvećenih veb dizajnu i programiranju - Smashing Magazina.

Tema predavanja:

 Why Fast Matters

Svi smo - nadamo se! - svesni da je brzina sajtova važna. To je odlično kako za naše poslovanje tako i za naše korisnike. Ali stvari još uvek nisu dovoljno brze. Sa sve većim brojem tržišta u razvoju koja se pojavljuju na internetu, dolazimo do tačke gde se susreću sporije konekcije i sve teži sajtovi. Tokom ovog predavanja čućemo šta ova tržišta u razvoju znače za nas i kako možemo početi da se krećemo u pravom smeru.

Prijavite se na DaFED#51

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

Vidimo se, DaFEDsi! :)


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 2)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška