image-slide2
Dešavanja

Dan agilne zajednice sa Devonom Morisom

Petak, 19.04.2019 u 10h

U petak, 19. aprila od 10 do 14 časova, nakon CSM i CSPO treninga, u StartIT Centru u Beogradu, Devon Morris, sertifikovani trener Scrum Alliance, poklanja Community Day, svim članovima agilne zajednice u Srbiji u Open Space Technology formatu (OST), na temu “Agilna i lin kultura, anatomija kulturnih vrednosti”.

Zašto Community day?

Danas, u razvijenom svetu, gotovo svaka država, i mnogobrojni gradovi, imaju agilnu zajednicu u okviru koje se ljudi organizuju da razgovaraju o svojim iskustvima, zaista čuju jedni druge, uče jedni od drugih, dogovaraju realnim konsenzusom. Reč je o participativnom liderstvu.

Agilno se ne odnosi samo na oblast poslovanja i organizacionog postignuća. Agilno je građenje agilne zajednice, sistema vrednosti i kulturnog kruga u kojem pojedinci imaju značajnu ulogu. Agilno je kultura, sistem podeljenih vrednosti, načela, stilova ponašanja, a pre svega zajednica koja je otvorena za preispitivanje, učenje i rast, i neku vrstu retko viđene etičnosti, uvažavanja. Kultura jedan od glavnih razloga za neuspeh agilnih implementacija. Ako zavirimo u kulturne vrednosti društva i načine na koji se one preslikavaju u pojedincu, otvaraju se brojna kompleksna pitanja i teme. Dođite da pričate sa jednim od najcenjenijih trenera Scrum Alliance.

Više detalja na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija