24.02.2023. ·
1 min
· [ Vreme: utorak, 07.03.2023. ]

Dan internet domena Srbije (DIDS 2023): Tehnologije u službi biznisa

HelloWorld
0
Dan internet domena Srbije (DIDS 2023): Tehnologije u službi biznisa

Na ovogodišnjem Danu internet domena Srbije koji se održava 7. marta 2023. u Centru za kulturu “Vlada Divljan” u Beogradu i koji je u znaku obeležavanja značajnog jubileja - petnaestogodišnjice početka registracije .rs domena, biće reči o upotrebi digitalnih tehnologija u poslovanju.

Tokom konferencije, premijerno će biti predstavljeni rezultati istraživanja o ovoj temi - koliko biznisi u svom poslovanju koriste digitalne tehnologije: elektronsku poštu, sajt, elektronsku prodaju, klaud servise, društvene mreže, alate za kolaboraciju, alate za video konferencije, poslovni softver.

Osim toga, učesnici događaja steći će uvid u to u kojoj meri su domaće kompanije digitalizovale svoje redovne poslovne aktivnosti – razmenu dokumenata, transakcije sa bankama, arhiviranje dokumenata i druge.

Rezultate istraživanja učesnicima će prezentovati Vladimir Zarić, direktor za klijente kompanije Four Dots, nakon čega će uslediti tematski kompatibilan panel “Digitalna poslovna rešenja iz Srbije”.

DIDS 2023 održaće se u klasičnom formatu događaja, a organizator će prenositi konferenciju putem svog YouTube kanala.

Prisustvo konferenciji je besplatno. Zbog ograničenog broja mesta, registracija posetilaca putem DIDS2023 sajta je obavezna.

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja