Data Science konferencija u septembru ponovo u Beogradu
Dešavanja

Data Science konferencija u septembru ponovo u Beogradu

Data Science Conference 4.0 je najveća konferencija o nauci o podacima u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Održaće se u Hyatt Regency hotelu u Beogradu 18. i 19. septembra.

Pokriven je širok spektar tema od veštačke inteligencije i mašinskog učenjamonetizacije podataka do edukacije u oblasti data science-a, big data-e i mnoge druge. Učesnici će imati priliku da slušaju govore prema svom nivou znanja i izaberu ona koja su za početnike, napredne ili seniore, kao i da biraju između tehničkih, biznis i akademskih predavanja koja su naglašena u rasporedu. Paralelno sa predavanjima postojaće i UnConference, deo gde će svaki učesnik imati priliku da predstavi zanimljiv pojam ili ideju iz data science sveta i pokrene diskusiju na zadatu temu.

Ove godine za dva konferencijska dana nastupiće 80 internacionalnih govornika koji će održati čak 56 predavanja podeljena u 4 paralelne trake, 6 keynote-ova i učestvovati u 4 data diskusije.

Na dane konferencije i dan pred, biće realizovane i 3 radionice koje će pretežno pokriti teme za početnike u data science-u i time uvesti naše učesnike u praktične zadatke koji su ključni deo radionica. Imaćete priliku da analizirate kako da predvidite lojalnost kupaca, da analizirate emotivni sadržaj tweet-ova ili da napravite prediktivni model za kompaniju i vizualizujete realne podatke.

Za više informacija posetite zvanični sajt događaja: https://datasciconference.com/


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.