image-slide2
Dešavanja

DDD i CQRS u fokusu septembarskog Java meetupa

Četvrtak, 06.09.2018

Meetup će biti održan u Startit Centru Beograd u četvrtak, 6. septembra od 18 časova.

Predavanje će biti fokusirano na DDD (Domain-Driven Design), koji nudi nekoliko vrednih arhitektonskih šablona i postavlja dobru osnovu za CQRS (Command Query Responsibility Segregation). Ako se mudro primenjuju, ovi arhitektonski koncepti omogućavaju pisanje ‚‚prijateljski” strukturisanih monolita koji mogu biti transformisani u mikroservise na kontrolisan način. Ovome dodatno doprinosi Axon Framework — obezbeđujući čist, lokacijski transparentan način implementacije ovih arhitektektonskih koncepata.

Posebna pažnja posvetiće se DDD i CQRS pristupu evolutivnim mikroservisima sa Axonom. Kao deo predavanja planirano je kodiranje uživo kako bi se video Axon u akciji.

Predavač je Milan Savić, softverski inženjer u AxonIQ. Radio je na nekoliko softverskih projekata — od hemijskih analiza do sistema za beskontaktna mobilna plaćanja. U nekim od ovih projekata, CQRS i Event Sourcing su bila prirodna rešenja, ali je skoro svaki put sve građeno od nule. Otkriće Axon Frameworka zainteresovalo ga je da postane deo rešenja. Marta 2018. pridružio se AxonIQ timu sa misijom da napravi alate koji će pomoći drugima u pravljenju reaktivnih sistema.

 Prisustvo je besplatno, ali su prijave obavezne putem sledeće forme.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija