image-slide2
Dešavanja

Deep Learning u programskom jeziku R

Ponedeljak, 11.06.2018 u 18h

BelgradeR meetup će se održati 11. juna sa početkom od  18 časova u Startit Centru Beograd.

Krajem 2017. godine pojavila se R biblioteka Keras na kojoj su zajednički radili RStudio i Fransua Šole (autor originalne Python biblioteke Keras). Za kratko vreme Deep Learning i Keras su postali vrlo popularni među korisnicima R-a. Na predstojećem meetupu će biti reči upravo o ovom paketu — njegovoj instalaciji i primenama.

U uvodnom delu će biti objašnjen postupak instalacije paketa, a zatim će kroz nekolicinu slučajeva upotrebe i interesantne primere biti predstavljene mogućnosti koje Keras pruža. Ukoliko vreme dozvoli, deo prezentacije će biti posvećen tehničkim detaljima Deep Learninga i Kerasa.

Na meetupu će biti reči o predstojećim dešavanjima u R zajednici, uključujući i kratku prezentaciju WhyR? 2018 konferencije. WhyR? konferencija se ove godine održava u poljskom gradu Vroclavu od 2. do 5. jula.

Predavanje će biti održano na engleskom jeziku.

Predavač na meetupu će biti Marcin Košinski, organizator R korisničke grupe u Varšavi. Takođe, Marcin je organizator ovogodišnje WhyR? konferencije. Tokom obrazovanja, on se specijalizovao za statističku analizu podataka. Trenutno se bavi razvojem R biblioteka i survival analizama, a profesionalno je angažovan na unapređivanju metoda kvantitativnih analiza u marketingu u kompaniji Gradient Metrics.

Ulaz je besplatan, ali je obavezna prijava na BelgradeR stranici.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija