Deep web konferencija
Dešavanja

Deep web konferencija

Subota, 11.02.2017 u 11:00

Šta je to deep i dark web i na koje sve načine možete da koristete internet za prikupljanje informacija? Odgovore na ova pitanja saznajte u subotu 11. februara u Startit Centru Beograd, sa početkom u 11 časova

Iako većina korisnika internet koristi za društvene mreže, čitanje vesti ili pretraživanje putem Google-a, postoji deo interneta o kome se daleko manje zna — Deep web.

U subotu 11. februara sa početkom u 11 časova kompanija Brasidas organizuje seminar pod nazivom „Demistifikacija Deep Web-a: Putovanje Kroz Skriveni Internet?“. Seminar će okupiti predavače iz Srbije, Švajcarske i Amerike, koji će uvesti prisutne u svet deep i dark web-a i objasniti na koje sve načine možemo da koristimo internet za prikupljanje informacija.

Prisutni će takođe moći da čuju i nešto o studijama slučaja putem kojih će predavači prikazati kroz praksu kako doći do informacija koristeći deep stranu weba.

Agenda

Predavači

Na prvom predavanju Predrag Cujanović i Nenad Zarić iz Open Web Application Security Project-a imaće uvodno predavanje o Deep Web-u i pokušati da vam približe ovaj koncept.

Drugo i treće predavanje će se baviti demistifikacijom prikupljanja informacija i način na koji Deep Web može da se koristi u te svrhe, kao i za data mining. Drugi modul će voditi Andrej Bastar iz Brasidasa.

Poslednji deo će kroz studije slučaja o prikupljanju informacija na (Deep) webu zatvoriti seminar, a na njemu će govoriti Antoni Iglesias iz Brasidasa, i Markus Ganzmann i Ingo Sauer iz Auxilium Cyber Sec-a.

Na kraju seminara, Milomir Živković iz Brasidasa će predstaviti search engine za deep web koji je u procesu kreiranja i najaviti hakaton koji će uslediti u mesecu nakon konferencije.

Prijave

Učešće je besplatno, a broj mesta je ograničen. Prijave su obavezne, a možete se prijaviti putem forme ispod:


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 3)

Preporuči događaj


2 komentara

 1. Jelena Vujin
  Jelena Vujin februar 07, 2017 u 21:10 · Odgovori

  prijava za seminar
  Jelena Vujin
  064 65 01 861

  • HelloWorld.rs februar 08, 2017 u 08:44 · Odgovori

   Zdravo Jelena, 

   Prijave za Deep web konferenciju su zatvorene zbog popune mesta. Za dodatne informacije, možeš se obratiti Startit Centru Beograd, koji su organizatori događaja. 

   Srdačan pozdrav! :)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška