image-slide2
Dešavanja

Demystifying Data Science

Ponedeljak, 11.04.2016 u 18:00

U ponedeljak, 11. aprila, u 18 časova, u pivnici Crveni Petao u Novom Sadu, održaće se Big Data Meetup. Data Science je jedno od najtraženijih zanimanja danas. U našoj zemlji sve više IT inženjera kreće ovim putem. U ovom panelu organizatori žele da pomognu svim ljudima koje interesuje ova oblast i koji bi želeli da naprave korak dalje i počnu da izučavaju Data Science. 

Živimo u svetu u kome informacija ima najveću vrednost i ukoliko znamo šta da uradimo sa njom postaje ključno za svaki biznis. Svet se menja a sa njim i želje naših klijenata. Vlasnici biznisa sve više žele takve informacione sisteme u kojima mogu lako da dođu do informacija ko su njihovi kupci, kako razmišljaju, šta žele, trenutak u kojem to žele, kako bi unapredili i ponudili tim istim kupcima najbolju moguću uslugu. Data Science ovde stupa na scenu, čineći taj cilj ostvarivim.

Organizatori vas pozivaju da učestvujete u ovoj panel diskusiji uz sledeće paneliste:

Miloš Grubješić

Miloš je diplomirao 2005. godine na Fakultetu Tehnickih Nauka u Novom Sadu. Njegova master teza “Genetsko programiranje” ga je navela da se zainteresuje za ovu oblast i krene da je istražuje. Sledećih nekoliko godina je proveo radeći na poziciji Software Developera u Novom Sadu i kao istraživač na Yokohama nacionalnom Univerzitetu. Nakon povratka iz Japana 2010. godine, Miloš radi kao freelance Data Scientist i uživa u tome.

Miloš Božić

Miloš Božić radi u kompaniji Vast kao Data Scientist. Zadužen je za razvoj više "data" prizvoda od analize podataka, modelovanja pa do implementacije. Doktorirao je na Elektronskom fakultetu u Nišu u oblasti mašinskog učenja i autor je više naučnih radova u vodećim svetskim časopisima iz oblasti mašinskog učenja i veštačke inteligencije.

Mihailo Isakov

Mihailo je asistent na Fakultetu Tehničkih Nauka. Bavi se mašinskim učenjem i posebno ga interesuju veštačke neuralne mreže. Trenutno radi na mrežama za obradu teksta. Štedi za jaču NVIDIA grafičku :)

Više informacija o samom događaju možete naći na zvaničnoj meetup stranici događaja.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška