DesCon 2017

DesCon 2017

DesCon 2017 je treća po redu konferencija na temu Internet of Things i otvorena je za sve kreativce i developere koji žele da se zabave i nauče nešto novo o ovoj sve popularnijoj oblasti. Konferencija se održava 30. septembra i 1. oktobra u prostoru KC Grad.

Tema DesCon 2017  konferencije biće primena tehnologije i IoT uređaja kako bismo bili svesniji promena u našem okruženju i reaktivniji na njih. Prvi put ove godine, biće organizovana i posebna radionica na kojoj će učesnici prikupljati, skrejpovati, analizirati i vizualizovati otvorene podatke iz regiona vezane za klimatske promene, uz to praveći alate za razumevanje korelacija među podacima kroz vreme.

Konferencija nudi sadržaje i aktivnosti u raznim formatima — biće klasičnih predavanja, hakatona, radionica i naravno druženja.

Iako okuplja lokalne i ljude iz regiona, na DesConu će se kao učesnici i predavači naći inženjeri, umetnici, dizajneri i ljubitelji IoT-a iz celog sveta, između ostalog iz Brazila, Novog Zelanada, Švajcarske, Velike Britanije i Nemačke.

Na zvaničnom sajtu događaja možete da pronađete više informacija, satnicu, a i da se prijavite za učešće na ovogodišnjem DesCon-u. Karte su besplatne.

Da podignemo svest i rešimo izazove u doba interneta, pridružite se DesCon 3.0 maratonu.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija