image-slide2
Dešavanja

Deset principa za dobar dizajn

Sreda, 04.09.2019 u 18:00

Na predavanju, u Startit Centru Novi Sad, će se pričati o primerima vodećih firmi koje prate Diterove principe i zašto su uspešne zbog toga. Predavanje se održava 04. septembra, sa početkom u 18:00 časova.

Čućete primere o kompanijama kao što su Braun, Apple, IKEA, a takođe će se pričati o tome kako se principi mogu primeniti i na današnji digitalni dizajn u IT svetu (UI i UX web sajtova i aplikacija).

Predavač Aleksandar Stojanović će proći kroz nekoliko primera koji su uspešno i neuspešno pratili ovih 10 principa za dobar dizajn. Aleksandar je digitalni dizajner u firmi Cimet Software, gde svakodnevno dizajnira aplikacije i vebsajtove za firme širom sveta. Njegov fokus je UI/UX dizajn kao i vizuelni indetitet. Što se tiče načina rada, pratilac je dizajna usmerenog na korisnike, sa fokusom na minimalizmu i razumljivosti. Uživa u čitanju knjiga i blogova o dizajnu gde uči na primerima drugih. Voli da rešava kompleksne probleme, čita psihologiju i uči nove tehnologije.

Ovo besplatno okupljanje je namenjeno svima koji žele da čuju 10 principa dobrog dizajna, kao i za ljude koje generalno interesuje dizajn svakodnevnih stvari. Prijavite svoj dolazak putem sledećeg formulara.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija