DevOps priče
Dešavanja

DevOps priče

Kompanija Zühlke Srbija organizuje novo okupljanje u njihovim prostorijama na Novom Beogradu, ovoga puta okrenuto ka DevOps temama. Predavanje će se održati u sredu 27. marta, sa početkom u 18:30 časova.

Događaj se sastoji od dva predavanja, networking dela, kao i deljenja iskustava u ovoj oblasti. Nakon registracije okupljenih, održaće se prvo predanje na temu "Upravljanje release-ovima i životnim ciklusom kontejnera koristeći Kubernetes & Helm", koje će održati Miloš Milunović. Miloš je Expert Software Engineer u kompaniji Zühlke u Beogradu. Kao developer, radi poslednjih pet godina, a tokom karijere je konstantno menjao tehnologije. U poslednje vreme, najviše radi na Cloud-u i IoT projektima, u Azure-u.

Drugo predavanje sa temom "Hajde da popravimo - Ovo radi na mojoj mašini", održaće Ken Iseli. Ken je u kompaniji Zühlke od leta 2015-e godine, najviše na održavanju projekata.

Nakon završenog drugog predavanja, uslediće networking deo. Prisustvo je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane za ove teme. Neophodno je najaviti svoj dolazak putem sledećeg linka. Više o predavanjima, koja će biti na engleskom jeziku, kao i o samom događaju, možete videti ovde.


(3 osobe su glasale, prosečna ocena: 4)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška