Dizajn meetup #6: UX fight – Gmail vs Google Inbox
Dešavanja

Dizajn meetup #6: UX fight – Gmail vs Google Inbox

Ponedeljak, 10.10.2016 u 18:00

U ponedeljak, 10.oktobra, sa početkom u 18 časova, u Startit centru održaće se meetup na kojem će vas Bojan Đuričić provesti kroz njegovo korišćenje UX Google Inboxa, odnosno upravljanju mejlova.

Možda na prvo pominjanje tematika zvuči banalno, ali ako pomislite od toga koliko imate neotvorenih mejlova, do toga da mnogi današnji alati mogu biti intuitivniji i praktičniji, ovo je svakako nešto vredno dodatnog promišljanja i diskusije. Uostalom, mi smo ti koji koristimo i stvaramo ove alate koji su deo naše svakodnevnice.

Bojan ima niz godina iskustva u UI  i UX-u za digitalne proizvode i britak um za primećivanje stvari i podeliće sa nama svoje zapažanje:

Alat je vrlo kontroverzan i mišljenja su jako podeljena. Hteo bih da podelim sa ljudima zašto mislim da je to sjajan alat, i kako im može pomoći da postanu bolji u hendlovanju mejlova.

Solidno vreme nakon izlaska u javnost, Inbox – guglovo otelotvorenje zero inbox filozofije i naslednik Gmaila, i dalje je kontroverzni biznismen, hipi-otpadnik šarenih boja, crna ovca porodice, poprište sukoba dveju škola filozofije života i pristupa svakodnevnici.

Zašto ljudi bojkotuju Inbox UX? Zbog čega se drže Gmaila? Zašto je bitno da ignorišemo ono što znamo da bismo bili sposobni da naučimo nešto sasvim novo i drugačije?

Prijave

Dođite da se družimo, možda otvorimo diskusiju i podelimo iskustvo. Možete da se prijavite ovde i potvrditi prisustvo na događaju.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška