Dizajn meetup - Beograd
Dešavanja

Dizajn meetup - Beograd

Četvrtak, 16.02.2017 u 18:00

U četvrtak, 16. februara sa početkom u 18 časova održaće se novi dizajn meetup u Startit Centru Beograd na kojem će Ivana Radmanovac govoriti o mini dnevnim projektima koji podstiču opštu kreativnost. 

Predavač na meetupu biće Ivana Radmanovac, koja će predstaviti, kako svoj rad u RTS-u tako i lične projekte koje koristi za podsticanje kreativnosti. Ivana je završila Akademiju umetnosti u Novom Sadu, smer grafičke komunikacije a tokom studiranja je imala priliku da boravi u SAD-u na programu razmene studenata digitalnih umetnosti, na fakultetu ETSU.  U Beogradu je završila master studije digitalne umetnosti na Fakultetu za medije i komunikacije pod mentorstvom Boruta Vilda.

 Od 2013. je angažovana u kreativnom timu Radio-televizije Srbije a u četvrtak će nam predstaviti kako njihov tim funkcioniše i neke od mnogih projekata na kojima je radila.

Proćićemo od projekata za muzičku produkciju RTS-a, do raznih animacija i plakata, i projekata kao što su PDP i MAKE IT kartica.

Takođe, Ivana će nam na jednostavnim primerima demonstrirati animiranje vektora – od jednostavne 2D ilustracije u Illustratoru, do animacije elemenata u After Effectsu, nakon čega ćemo to eksportovati za kačenje na Instagram. 

Spremite pitanja i možda da podelite sopstvene blokade pri kreativnom radu, i slobodno ponesite laptop ako ste novi u After Effectsu a poželite da na licu mesta i sami isprobate nešto.

Prijave

Svoje prisustvo možete potvrditi ovde.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška