Druga Git radionica
Dešavanja

Druga Git radionica

Nedelja, 20.08.2017 u 11h

Besplatna Git radionica će se održati 20. avgusta sa početkom u 11 časova u Startit Centru Beograd. Cilj radionice jeste predstavljanje i instalacija gita, pravljenje naloga na GitHubu kao i prolazak kroz osnove razvoja projekta u lokalu.

Učesnici će imati priliku da kroz tročasovnu radionicu steknu funkcionalno znanje za rad sa Gitom. Git predstavlja program koji za nas automatizuje količinu potrebnih operacija za udobno verzionisanje koda u okviru svog sistema. Git kroz svoje operacije čuva sve nama bitne podatake u jednom direktorjumu koji se popularno zove repozitorijum. Ovaj program zovemo distribuiranim zato što, dok radimo na jednom projektu, svaki njegov repozitorijum predstavlja ravnopravnu i skoro potpunu istoriju razvoja projekta.

Predznanje u ovoj oblasti nije neophodno, učesnici treba da ponesu svoj lap top, da imaju instaliran Git program i otvoren GitHub nalog. Detaljna uputstva o tome možete pronaći na sledećem linku.

Mentor na radionici će biti Branko Bavrljić, višegodišnji softverski inženjer.

Zbog ograničenog broja mesta potrebno da svoje prisustvo prijavite putem sledeće forme. Svi prijavljeni koji uđu u konačan izbor biće obavešteni putem maila o detaljima radionice.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška