Druga humanitarna All Star utakmica IT Lige
Dešavanja

Druga humanitarna All Star utakmica IT Lige

Nedelja, 14.04.2019 u 17h

U nedelju, 14. aprila u 17 časova odigraće se druga All Star utakmica košarkaške IT Lige pod sloganom `Budi bliže igri’. Zajedno sa humanitarnom organizacijom, organizovaće se sportsko-humanitarna manifestacija.Naime, igraće se utakmica u kojoj će se sastati ekipe HARDWARE i SOFTWARE. Ekipe će činiti po 3 igrača iz svakog tima, koji učestvuju u našoj košarkaškoj IT Ligi. Naravno kao i prošle godine, i ove godine ćemo imati poznate ličnosti iz sveta košarke, koji će uveličati ovaj događaj i doprineti za bolje sutra ugroženim porodicama.

Ulaz za All Star će se naplaćivati i sav iznos koji bude prikupljen ići će u humanitarne svrhe. Košarkaška IT Liga će pomoći nekoj od višečlanih porodica koja živi u teškim materijalnim uslovima u kojima oskudevaju u najosnovnijim životnim potrebama.

Tog dana, a i tokom cele sezone košarkaške IT Lige, sprovedena je akcija, a to je da se sve tehničke i isključujuće greške naplaćuju i sav novac odlazi u humanitarne svrhe fondaciji Srbi za Srbe i projektu Trojka iz bloka.

Na poluvremenu utakmice, takmičari će imati priliku da se oprobaju u brzom šutiranju trojki, a najboljem od svih biće uručena nagrada. Očekujemo da će svi igrači prihvatiti ovaj izazov.

Mogu se slobodno pohvaliti prethodnom All Star utakmicom u prošloj sezoni, gde su uspeli da prikupe više od 30.000 dinara.  Na taj način su pomogli šestočlanoj porodici Iličić iz Ripnja i bar malo olakšakali i učinili život srećnijim.

Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže, i da zajedničkim snagama prikupimo sredstva i učinimo nekome život lepšim i boljim.

Sportski pozdrav!


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.