image-slide2
Dešavanja

Druga humanitarna All Star utakmica IT Lige

Nedelja, 14.04.2019 u 17h

U nedelju, 14. aprila u 17 časova odigraće se druga All Star utakmica košarkaške IT Lige pod sloganom `Budi bliže igri’. Zajedno sa humanitarnom organizacijom, organizovaće se sportsko-humanitarna manifestacija.Naime, igraće se utakmica u kojoj će se sastati ekipe HARDWARE i SOFTWARE. Ekipe će činiti po 3 igrača iz svakog tima, koji učestvuju u našoj košarkaškoj IT Ligi. Naravno kao i prošle godine, i ove godine ćemo imati poznate ličnosti iz sveta košarke, koji će uveličati ovaj događaj i doprineti za bolje sutra ugroženim porodicama.

Ulaz za All Star će se naplaćivati i sav iznos koji bude prikupljen ići će u humanitarne svrhe. Košarkaška IT Liga će pomoći nekoj od višečlanih porodica koja živi u teškim materijalnim uslovima u kojima oskudevaju u najosnovnijim životnim potrebama.

Tog dana, a i tokom cele sezone košarkaške IT Lige, sprovedena je akcija, a to je da se sve tehničke i isključujuće greške naplaćuju i sav novac odlazi u humanitarne svrhe fondaciji Srbi za Srbe i projektu Trojka iz bloka.

Na poluvremenu utakmice, takmičari će imati priliku da se oprobaju u brzom šutiranju trojki, a najboljem od svih biće uručena nagrada. Očekujemo da će svi igrači prihvatiti ovaj izazov.

Mogu se slobodno pohvaliti prethodnom All Star utakmicom u prošloj sezoni, gde su uspeli da prikupe više od 30.000 dinara.  Na taj način su pomogli šestočlanoj porodici Iličić iz Ripnja i bar malo olakšakali i učinili život srećnijim.

Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže, i da zajedničkim snagama prikupimo sredstva i učinimo nekome život lepšim i boljim.

Sportski pozdrav!


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija