12.06.2020. ·
2 min
· [ Vreme: četvrtak, 18.06.2020. ]

Druga Talking Minds diskusija

HelloWorld
0
Druga Talking Minds diskusija

Sistemi za razvoj govora iz perspektive Nikole Mrkšića (PolyAI)

Nakon uspešno održane prve Talking Minds diskusije sa Petrom Veličkovićem, naučnim istraživačem kompanije DeepMind, na red dolazi još jedno online izdanje posvećeno veštačkoj inteligenciji, u organizaciji Serbian AI Society-a.

Gost drugog webinara biće Nikola Mrkšić, osnivač PolyAI- a, jedne od nauspešniji platformi za dizajn sistema za dijalog. Svoje bogato iskustvo i razvojni put u ovoj oblasti, podeliće 18. juna u 19 časova, na Zoom platformi.

Svoje prisustvo možete obezbediti besplatnom registracijom na ovom linku.

Razvoj i potencijal Poly AI sistema za razumevanje govora

PolyAI platforma je kreirana kako bi se razvili AI agenti sposobni da vode složene razgovore u okviru korisniče podrške. Za razliku od voice asistenata, ovi AI agenti su usko specijalizovani za konkretne domene u okviru kojih pružaju složene odgovore, “učeći” upravo na bazi ljudskih razgovora, ali i posebnih algoritama koji im omogućavaju da razumeju i one slučajeve sa kojima se ranije nisu susreli.

Koja su dostignuća, a koji potencijali ovih sistema i na koji način PolyAI menja korisička iskustva?
Ovo je samo jedno od pitanja na koje će Nikola Mrkšić odgovoriti u okviru druge Talking Minds diskusije, čiji će domaćin biti Jovan Stojanović, osnivač Serbian AI Society-a i Wonderland AI Summit -a.

Od Matematičke gimnazije do investicije vredne 12 miliona dolara

Prvi korak na dugom putu ka osnivanju sopstvenog AI start up-a, Nikola Mrkšić je napravio upisivanjem Matematičke gimnazije u Beogradu, a interesovanja i posvećenost su ga odveli u Siri tim kompanije Apple, gde je radio na usavršavanju sistema za razumevanje govora.
Danas je na čelu uspešnog start up-a koji je nedavno dobio investiciju vrednu 12 miliona dolara.

Talking Minds - inspirativne AI priče u organizaciji SAIS-a

Webinar sa Nikolom Mrkšićem je druga u nizu uspešnih i inspirativnih priča u oblasti veštačke inteligencije, koju u okviru Talking Minds serije organizuje Serbian AI Society.
Cilj ovog projekta - koji je otpočeo diskusijom sa Petrom Veličkovićem , naučnim istraživačem u kompaniji DeepMind - je promocija dostignuća i potencijala veštačke inteligencije, uz podršku uspešnih AI stručnjaka iz celog sveta.

Svoje prisustvo na drugom Talking Minds webinaru možete obezbediti besplatnom registracijom - OVDE.

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja