image-slide2
Dešavanja

Drugi FinTech hakaton

Petak, 30.06.2017

U okviru unapređenja digitalnih inovacija u bankarstvu, ICT Hub, Societe Generale banka i kompanija 30Hills organizuju drugi Fintech Hackathon, koji će biti održan od 30. juna do 2. jula u novom prostoru Centra za tehnološko preduzetništvo (ICT Hub Playground).

Ključna tema ovogodišnjeg hakatona su podaci (data) pa je i zvanični naziv “Data Challenge”, a ukupni novčani nagradni fond za tri najbolja softverska rešenja je 5.000 evra. Rok za prijavu timova koji žele da se oprobaju u pravljenju inovativnog softverskog rešenja - web ili mobilne aplikacije, traje do 26. juna.

Takmičari raznih stručnih profila – programeri, web dizajneri, stratupi, kompanije, preduzetnici i sl. trebalo bi da oforme timove od najviše četiri člana i uz mentorsku podršku odgovore na postavljeni izazov, odnosno da za 48 sati kreiraju najbolje softversko rešenje iz domena digitalnog bankarstva.

Sva rešenja nakon hakatona ostaju isključivo u vlasništvu timova. Pored novčanih nagrada, za najbolje rešenje postoji mogućnost podrške u daljem razvoju i komercijalnoj primeni rešenja.

Prijave za učešće na ovogodišnjem Fintech Hakatonu omogućene su do 26. juna na stranici http://hackathon.icthub.rs/

(Fintech) Fintek, odnosno finansijska tehnologija, donosi nove mogućnosti korišćenja i stvaranja finansijskih usluga u digitalnom okruženju. Omogućava uključivanje novih tržišnih učesnika koji nisu nužno klasični pružaoci finansijskih usluga. Neformalno se pominje kao jedna od najprespektivnijih industrija za startape.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 1)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija