Drugi po redu AWS Discovery Day
Dešavanja

Drugi po redu AWS Discovery Day

Petak, 13.11.2020 u 13h

Semos Education Vas poziva na drugi AWS Discovery Day, 13. novembra u 13 časova! Upoznajte Amazon Web Services i rad sa cloud tehnologijama uz zvaničnog AWS trening partnera za Srbiju.

AWS Discovery Day je besplatan jednodnevni trening osmišljen od strane AWS-a namenjen svima koje zanima kako da započnu svoju AWS avanturu. Cilj ovog online treninga je da Vas uvede u osnovne koncepte AWS Cloud Computing-a i njegove osnovne infrastrukturne servise. Po drugi put imate priliku da slušate zvaničan uvod u AWS na srpskom jeziku, od strane AWS sertifikovanog instruktora. Zbog velikog interesovanja i Vaše bezbednosti, ovaj trening će se održati putem online video konferencije. Ovaj događaj je posebno važan za sve one koji se prvi put upoznaju sa AWS servisima, za poslovnu i HR zajednicu, kao i za korisnike koji su tek nedavno započeli da istražuju mogućnosti AWS-a.

AWS Discovery day je besplatan, ali je broj mesta ograničen i registracija je obavezna. Svoje mesto možete obezbediti registracijom do 11. novembra.

Za sve dodatne informacije, kliknite na link.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška