Drugi Startup Grind meetup
Dešavanja

Drugi Startup Grind meetup

Četvrtak, 24.03.2016 u 18:00

U saradnji sa Ambasadom Izraela u Beogradu i SC Ventures organizuje se drugi Startup Grind događaj u Beogradu. Meetup je organizovan za 24. mart, sa početkom u 18 časova, u prostorijama Impact Hub-a. Dođite i pridružite se razgovoru sa gostom - gopodinom Itay Milnerom, zamenikom ambasadora izraelske ambasade u Beogradu.

Tema ovog meetup-a je Izrael, koji je kao mala država postao nacija u usponu, IT-u, preduzetništvu i kako je postao epicentar preduzetničkog duha i inovacionog uspeha.

Gospodin Itay Milner, na poziciji je zamenika  ambasadora Izraela u Beogradu od avgusta 2013.  gde se,  između ostalog, bavi promocijom i jačanjem bilaterne saradnje u oblasti ekonomije, IT-ja i prenošenjem iskustva izraelskog startap ekosistema u Srbiji. Gospodin Milner je diplomirao pravo i  ekonomiju na Pravnom fakultetu Univerziteta u Tel Avivu, a 2010. je položio pravosudni ispit. Uža specijalnost mu je korporativno pravo. U ministarstvo  spoljnih poslova Izraela priimljen je 2011. kao kadet.

Za više informacija posetite oficijalnu stranicu www.startupgrind.com/belgrade kao i zvaničnu facebook stranicu https://www.facebook.com/startupgrindbelgrade/


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška