Drugi WP meetup u Novom Sadu
Dešavanja

Drugi WP meetup u Novom Sadu

Sreda, 16.11.2016 u 18:00

Na drugom WP meetupu, koji će se održati u sredu 16. novembra, sa početkom u 18 časova u prostorijama novootvorenog Startit centra u Novom Sadu, govoriće se o SEO, ACF i theme review procesu

Drugi WP meetup po redu biće interesantan za sve koji žele da se putem relevantnog sadržaja diferenciraju od drugih, te da stvore dodatnu vrednost za svoju ciljnu grupu, kao i da pridobiju nove klijente. Na meetupu će govoriti iskusni WordPress developeri, pa je to prilika da se čuju korisni saveti i unapredi znanje u ovoj oblasti.

Govornici na ovom meetupu biće: Stevica Gološin (softver inženjer), Luka Petrović (WordPress Developer), Milana Cap (WordPress backend developer).

Stevica će pričati o SEO i preneti svima korisne savete kao što su pisanje i optimizacija sadržaja, izbor i korišćenje ključnih reči, izbor hostinga i slično. Luka će baciti fokus na korišćenje premium dodatka pod imenom Advanced custom fields (ACF) i pojasniće kako da ubrzamo work flow kao web developeri uz ovaj sjajan dodatak, dok će nam Milana ovoga puta ispričati svoje iskustvo u theme review procesu.

WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPress-a. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.

Prijava

Prisustvo događaju je besplatno i otvoreno je za sve zainteresovane, ali je obavezno prijavljivanje na zvaničnom meetup eventu ovde.

 


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška