27.11.2020. ·
1 min
· [ Vreme: sreda, 09.12.2020. 19h ]

EBM - metrics that matter Mark N.

HelloWorld
0
EBM - metrics that matter Mark N.

Novi online meetup u organizaciji Scrum Sredom održaće se 09. decembra u 19 časova na temu Evidence-Based Management (EBM) i smislenih metrika za agilne organizacije.

Pridružite nam se u sredu u istraživanju upravljanja zasnovanog na dokazima (EBM) sa Markom Nonemanom kao našim gostujućim govornikom. Steći ćemo uvid u to šta je EBM i kako može da podrži organizacije na njihovom putu ka agilnosti. Za detalje pogledajte Vodič za EBM unapred:
https://vvv.scrum.org/resources/evidence-based-management-guide

Mark Noneman ima blizu 20 godina iskustva sa Scrum-om i oko njega, i jedan je od nekoliko odabranih profesionalnih trenera Scrum-a koji su sertifikovani za predavanje celokupnog programa Scrum.org. On je Enterprise Agilist u SMN Consulting i upravni partner u The Madison Henri Group. Mark ima široko iskustvo u okruženjima za razvoj softvera i proizvoda. Njegov fokus je bio da pomogne organizacijama da isporuče kvalitetniji softver i povećaju produktivnost, istovremeno upravljajući promenom prioriteta, povećavajući predvidljivost i povećavajući vidljivost.

Za sve dodatne informacije kao i za prijavu, kliknite na link.

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja