eCommerce - Sadašnjost i budućnost uspešnog poslovanja
Dešavanja

eCommerce - Sadašnjost i budućnost uspešnog poslovanja

Četvrtak, 24.06.2021

eCommerce Asocijacija Srbije, organizuje meetup pod nazivom: eCommerce - Sadašnjost i budućnost uspešnog poslovanja. Meetup će se održati u četvrtak, 24. juna 2021, sa početkom od 18 časova i ICT Hub-u.

E-commerce je pre samo nekoliko godina predstavljao tržište u povoju koje sada dominira. Digitalizacija je promenila način na koji razmišljamo kada nešto želimo da kupimo. Klasične prodavnice koje još uvek nemaju online prodaju se suočavaju sa izborom da ili uvedu tu opciju prodaje ili da se povuku sa tržišta.

Gde smo sada i na čemu treba da radimo u budućnosti, kakve nas sve promene očekuju i da li je eCommerce sadašnjost ili budućnost uspešnog poslovanja u Srbiji imaćete priliku da čujete od ekperata koji se ovim poslom bave godinama.

Događaju će prisustvovati veliki broj e-commerce trgovaca i provajdera, članova eCommerce Asocijacije Srbije, tako da je ovo savršena prilika za umrežavanje i razmenu iskustava.

U uvodnom delu Mihailo Ponjavić, direktor prodaje Euronews mreže i član Upravnog odbora eCommerce Asocijacije i Ljiljana Ahmetović direktor Shoppstera i novi član Upravnog odbora Asocijacije, govoriće o brojnim opcijama koje vam stoje na raspolaganju kada govorimo o promociji, marketingu, razvoju i budućnosti ecommerca.

Nakon uvodnog dela, uslediće panel diskusija, tokom koje će učesnici razmeniti iskustva i diskutovati o različitim ecommerce temama i granama koje su deo digitalnog ekosistema. Osvrnuće se na aktuelne trendove ali i neophodnost preduzimanja mera i koraka kako bi stvorili bolje uslovi za dalji razvoj ovog vida poslovanja.

Agenda:

17:30 - 18:00 - Dolazak gostiju i druženje

18:00 - 18:15 - Mihailo Ponjavić

18:15 - 18:20 - Pitanja i kratka pauza

18:20 - 18:35 - Ljiljana Ahmetović

18:35 - 18:40 - Pitanja i kratka pauza

18:45 - 19:30 - Panel diskusija

  • Siniša Nedeljković - eCommerce Solutions Architect - Yemora
  • Milena Đorić Gudurić - Head of Marketing - Mastercard
  • Jelena Feratović – Digital Account Director - Kreativa New Formula
  • Nikola Riznić – Deputy Managing Director - D Express

19:30 - 20:30 - Druženje

Morerator:

Marko Mudrinić - Co-Founder and Managing Director - Netokracija

Prisustvo je besplatno, uz obaveznu registraciju.

Prisustvo meetup-u je besplatno uz obaveznu potvrdu dolaska OVDE. Diskusija je zamišljena kao interaktivna, tako da će prijavljeni učesnici imati priliku da postave pitanja predavačima i panelistima, kao i da razmenjuju mišljenja o ecommerce industriji i predviđanjima za godine koje slede.

Meetup će se održati uz poštovanje svih epidemioloških mera koje su na snazi. (ponesite svoje maske)

Misija eCommerce Asocijacije Srbije je da edukuje sve činioce e-commerce ekosistema podižući svest javnosti kroz različite kampanje i edukativne programe, pa tako najavljuju niz različitih besplatnih meetup-ova, webinara i radionica. Njihov cilj je da stvore najbolje uslove koji će potpuno olakšati poslovanje nekom online prodavcu a online kupcima pojednostaviti proces kupovine.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška