image-slide2
Dešavanja

EESTech Challenge #3

Subota, 02.03.2019 u 08:30

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - lokalni komitet iz Novog Sada, EESTEC LC Novi Sad, već treću godinu za redom organizuje lokalnu rundu projekta EESTech Challenge. Takmičenje će se održati u subotu, 02. marta, na Fakultetu tehničkih nauka, u Novom Sadu.

EESTech Challenge je internacionalno takmičenje u programiranju sa ciljem da poveže studente širom Evrope i omogući im sticanje novih znanja i veština iz oblasti elektrotehnike i računarstva. Tim koji pobedi predstavljaće Univerzitet na finalnoj rundi u Minhenu gde će se takmičiti 20 Univerziteta iz cele Evrope.

Tema ovogodišnjeg takmičenja je Internet of Things. Pored samog hakatona, u sklopu EESTech Challege-a organizovana su i predavanja, na istu temu, na kojima će se studenti steći razna saznanja iz oblasti Internet of Things koja će moći primeniti na sam dan hakatona. U najavi su još dva predavanja, u sredu, 20. februara i narednog utorka, 26. februara.

EESTech Challenge je koncipiran tako da se sastoji iz dve runde: lokalna i finalna. Tokom lokalne runde, učesnici će pored takmičenja, imati priliku da steknu i mnoga teorijska saznanja. Pobednici lokalnih rundi se plasiraju dalje u finalnu rundu takmičenja u Minhenu, gde će se susresti sa najboljim studentima iz Evrope i vodećim stručnjacima iz ove oblasti.

Timovi će imati 12 sati (od 08:30 do 23:30) da reše zadatak. Sve što ti je potrebno jeste da svaki član tima ima svoj laptop i određene programe o kojima će vas organizatori blagovremeno obavestiti. Prijave učesnika su otvorene do 24. februara, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sledećeg linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija