Elixir meetup u Beogradu
Dešavanja

Elixir meetup u Beogradu

Četvrtak, 31.01.2019 u 18h

U četvrtak, 31. januara, u 18 časova u prostorijama beogradskog Startit Centra biće održan prvi Elixir Belgrade meetup u 2019. godini.

Meetup će se sastojati iz dva predavanja: jednog konceptualnog i praktično primenljivog predavanja i jedne prezentacije ‚‚hobističkog” projekta koji pokazuje kako je Elixir pomogao u nekom specifičnom scenariju.

Prvo predavanje održaće Milan Jarić na temu: ‚‚Scaling Your Elixir Business logic with DDD” i ovo je prvo u nizu predavanja u kome će Milan objasniti analitičke šablone koji zainteresovanima mogu pomoći da lakše i bolje modeluju moderan softver ili remodeluju postojeći. Arhitekte i programeri će pronaći detalje o implementaciji kao što su Domain Model, CQRS i Event Sourcing.

Tokom drugog predavanja, Bogdan Habić će pričati kako napraviti ‚‚Distribuirani real-time chat za 5 sati uz pomoć Elixira”. Bogdan će prikazati svoj ‚‚pet” projekat koji je napravio u Elixiru za 5 sati, za šta bi mu verovatno bilo potrebno više vremena da se opredelio za neku drugu tehnologiju. Teme koje će biti pokrivene su: distribuirani erlang, mnesia i real-time HTTP API uz pomoć Phoenixa i njegove implementacije kanala.

Prijava je obavezna putem sledećeg linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška